2777
2789

سلام 

خواهرم بچش امروز بدنیا اومده و الان بیمارستانه و فردا مرخص میشه

مادرمم ک ازش برنمیاد بره نگه داریش من مجردم و ۲۲ سالمه و هیچی بلد نیستم

فردا از صب باید برم خونشو مرتب کنم و منتظر شم بیارنش هیچ کاری نمیدونم بگین از انداختن جا واسش تا اخر این ده روز مرتب باید چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جاشو بنداز جایی که گرم و راحت باشه و برای بقیه مهمونا هم جا باشه

توی تمیز کردن نی نی کمکش کن 

غذا بزار براش و کاچی بپز حتما و آبگوشت چون شیرشو زیاد میکنه

نی نی که پی پی کرد کمکش کن بشوره 

و...

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

چه سخت. طبیعی زایمان کرده یا سزارین؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

براش آب پرتقال بگیر.

اگه سزارین بوده حتما درد داره . 

غذای ناهار براش ماهیچه بذار آبش رو بخوره.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷