2777
2789
عنوان

عمه بلقیس نباشیم

238 بازدید | 15 پست

عمه بلقیس نباشیم

عمه بلقیس به همه چیز کار داشت...

به اینکه دختر همسایه تازگی ها زیر ابرویش را برداشته ، به اینکه زن مطلقه ای که طبقه ی دوم زندگی میکرد بعد از نیمه شب برگشته ، به اینکه فلانی توی مهمانی دامن کوتاه پوشیده...

عمه بلقیس زن نجیبی بود و دوست داشت که همه ی دنیا مثل او به مقوله ی نجابت نگاه کنند.

هرکس حرکتی میکرد که با عرف و سنت های او‌ نمیخواند عمه بلقیس لبش را میگزید و روی گونه هایش میزد اما هیچ پاسخ صریحی برای رد آن نداشت.

اگر خیلی به چالش میکشیدی اش و ثابت میکردی که فلان کار آنقدرها هم بد نبوده میگفت: وااا خدا مرگم بده، همسایه ها چی فکر میکنند؟؟!!!

چون اصولأ اینکه بقیه چه فکری میکنند در فرهنگ عمه بلقیسی از اینکه خود آدم چه فکری میکند مهم تر است.

"عمه بلقیسی" فرهنگ غالب کشور ماست.

عمه بلقیس ها همه جا هستند و به همه چیز کار دارند.

به عقاید دیگران، به لباس پوشیدن دیگران، به آدامس خوردن دیگران، به اینکه کی با کی رفت و با کی آمد.

عمه بلقیس ها داعیه دار فرهنگ و شرافت و نجابت و همه چیزهای اینجوری هستند ...

👤 صادق هدایت

این نیز بگذرد

صحیح

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه عمه بلقیس فقط فکر میکرده 

مامان بزرگ من تهمتم میزنه تازه هم گوشاش مثلا سنگینه هم چشماش نمیبینه 

خیلی تهمت میزنه خیلی بعد وایمیسه نماز میخونه

من الان با داییمم صحبت کنم جلوش میگه اینا با همن

مرجانی سابق هستم... قربون دستت جانماز مارم آب بکش
Hala chera esme Belghiso kharab karde???man har ja Belghis didam adamaye BA kamalat o farihikhtei bo ...

امضای شما زیباترین شعر جهانه  

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

یکیو میشناسم خودش هزار تا کار....... کرده با چشم خودم دبدم کارای کثیفشو بعد جلو پسراش که بالای بیست و سه چهار سال سن دارن و مجردن تاپ چسب میپوشه و سینه هاشو میندازه بیرون و کلا برجستگیای بدنشو برا پسراش میندازه بیرون حتی با چشم خودم دیدم جلو پسراش لباس شلوار و سوتینم عوض کرده با چشم خودم دیدم بعدهرکی گوشی بگیره دستش یا شالش یه سانت بره عقب ابروشو میبره هرکی بره تو سوپر مارکتی که فروشندش مرد باشه نیگخ اینا باهمن 

و دیگر هیچ...

یکیو میشناسم خودش هزار تا کار....... کرده با چشم خودم دبدم کارای کثیفشو بعد جلو پسراش که بالای بیست ...

هرکی حامله بشه بی برو برگرد میگه از شوهرش نیست😑معلوم نیس از کیه

و دیگر هیچ...