2777
2789
عنوان

تعبیر خاب

76 بازدید | 15 پست

ایا خواب ک نیم ساعت پیش دیدم درسته یا از این خواب الکیاست؟؟اگ درسته بگین تعریف کنم ب شرطی ک نخندین چون من کم پیش میاد خواب بینم..

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من وقتی فکرم درگیره خیلی خاب می بینم

دو حالت داره یا مغزت داره تخلیه میکنه که همچین خوابهایی میبینی یا واقعا خوابت تعبیر داره

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
بگو چیه

خابم این بود  ی جا نشسته بودم بعدش داداشم اینا داشتن ی چوب درازی با خودشون میبردن خورد ب شیشه شیشه شکست شیشه ام خیلی دراز بود رفتم تواتاق دیگ جاای مامانم مامانم گف خورده شیشه هام اینجا اومده منم رفتم کنار نشیستم ی دفعه ای شیشه پرید انگشت شصت پام خونی شد بعد مامانم گف بیا موی  شصت پاتو ببر همون جا ک برید هیچ مویی نباشع بعد اومد اول موی شصت پای خودشو برید بعد مال منو بعدشم چسب زخم زد چی میشه تعبیرش 

دو حالت داره یا مغزت داره تخلیه میکنه که همچین خوابهایی میبینی یا واقعا خوابت تعبیر داره

مدونی چند وقت پیش همش فکر خانوادمک میکردم ک بعد چند روزخابشونو دیدم ک دوروز بعدش اومدن دیدنم شوهرم باخانوادم مشکل دارع 

خابم این بود  ی جا نشسته بودم بعدش داداشم اینا داشتن ی چوب درازی با خودشون میبردن خورد ب شیشه ش ...

من شنیدم خون بیاد تو خواب اتفاق بدی که قرار بوده براتون بیوفته و اون خواب داشته هشدار میداده دیگه نمیوفته باید صدقه بدی

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
من شنیدم خون بیاد تو خواب اتفاق بدی که قرار بوده براتون بیوفته و اون خواب داشته هشدار میداده دیگه نم ...

مرسی حالا دلیل خاب مو فهمیدم