2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یک لحظه لطفا

146 بازدید | 9 پست

سلام.

ببخشیدا روم ب دیوار 🙈

ولی من از بعد بارداریم احساس میکنم واژنم مثله قبل نیست همسرمم بهم گفت😳😳

حالا تمرینات کگل رو انجام میدم کم و بیش 

شما از کرمی چیزی استفاده کردین که راضی باشید؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

برو داروخونه . ژل انار دارن .  بگو واسه چی میخوای خودشون میدونن چی بهت بدن . 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

2-3 ماه زمان می بره. ورزش کگل بهترین درمانشه

آره ولی چیزی میخام ک درکنار ورزش زودتر جواب بده میترسم تااین 2 3 ماه بگذره شوهرم سرد بشه تازه درست شده والا😆😆

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
 دائمی هست یا موقت؟

موقت

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یعنی جواب میده قیمتش چنده خداخیرت بده اگه کمک منم کنی

عزیزم تو تراکت های داروخونه تبلیغاتش رو دیدم . خودم استفاده نکردم . بذار الان یه سرچ کنم ببینم میتونم قیمت پیدا کنم