2777
2789
عنوان

کرم روشن کننده پوست

151 بازدید | 19 پست

توروخدا هرکس تجربه ای داره یا اطلاعاتی داره بگه چه کرم روشن کننده ای بگیرم ک پوستم سفید بشه و جایه جوشام بره

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایه جوش میخای بره باید ضد لک بزنی

به نظر من اکتی پور از همه چی بهتره

خودم ۵ سال میزدم‌جایه جوشم کلا رفته بود

رنگی هم داری به عنوان کرم‌پودرم‌میشه

کلا درمانیه و مخصوص جوشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
جایه جوش میخای بره باید ضد لک بزنی به نظر من اکتی پور از همه چی بهتره خودم ۵ سال میزدم‌جایه جوشم ک ...

عکسشو نداری بزاری عزیز؟کرمه چیه میشه بیشتر توضیح بدی

حنای بیرنگ یه قاشق وماست یه قاشق و کمی گلاب عالییه دوم کرم شاداب کننده ویتامین سی الارو

مرسی گلم قیمت کرم رو نمیدونی

جایه جوش میخای بره باید ضد لک بزنی به نظر من اکتی پور از همه چی بهتره خودم ۵ سال میزدم‌جایه جوشم ک ...

قیمتش هم بگید لطفا

حنای بیرنگ یه قاشق وماست یه قاشق و کمی گلاب عالییه دوم کرم شاداب کننده ویتامین سی الارو

گلاب واسه کسی ک صورتش جوش میزنه باعث میشه وحشتناک تر جوش بزنه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

عکسشو نداری بزاری عزیز؟کرمه چیه میشه بیشتر توضیح بدی

داروخانه ها دارن گلم در حال حاضر استفاده نمیکنم

ولی هر چی دوباره زدم مثل اون‌نشد دوباره باید بگیرم

بگو اکتی پور بهت میدن

همینو بزنی به کرم دیگه نیازی نداری

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اره فک میکنم خیلی وقت نیست میزنم خودم جوش نداشتم قبلا ولی پوستمو بهتر کرده بچه ها خیلی ازش تعریف میک ...

قیمتش چنده عزیز

اکتی پور الان حدود ۱۰۰ شده ولی واقعا ارزششو داره