2777
2789
عنوان

کرم برای محل کار

79 بازدید | 5 پست

ضدافتاب رنگی بزنم یا ضد افتاب بدون رنگ با پنکیک یچیزی میخوام پوشاننده خوبی باشه و چندساعت رو پوست بمونه

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

ضد آفتاب که فک نکنم پوشش دلخواه بده...پنکک منافذ میبنده اصلا خوب نیس نمیذاره به پوست هوا برسه...منکه bbکرم استفاده میکنم بنظرم خیلی خوب بود...زیرکرم یکم زینک اکساید روشم این ب ب کرم میزنم ...

ضد آفتاب که فک نکنم پوشش دلخواه بده...پنکک منافذ میبنده اصلا خوب نیس نمیذاره به پوست هوا برسه...منکه ...

من پوستم حساسه حتما باید ضدافتاب بزنم 

ضدافتاب رنگی بزنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم حساسه حتما باید ضدافتاب بزنم  ضدافتاب رنگی بزنم؟

ضدافتاب رنگی خب پوشش کمی داره خوبه...ولی در کل ضدافتاب رنگی بعد یه مدت پوست کدر میکنه اگه بی رنگ بگیری خیلی بهتره

ضدافتاب رنگی خب پوشش کمی داره خوبه...ولی در کل ضدافتاب رنگی بعد یه مدت پوست کدر میکنه اگه بی رنگ بگی ...

پنکیک خوب چی بزنم میخوام پویتم صاف و یکدست بشه