2777
2789

اومدن خواستگاریم.مهریه رو کم گفتم حالا همش فکر میکنم قدرمو نمیدونن و پشیمونم که کم گفتم.یکم باهام حرف بزنین تا قانع بشم همش میخوام به این خاطر کنسل کنم

بستگي به طرف مقابل داره

مهريه ات 500 هزارتا هم ك نباشه اوني ك بخاد قدر ندونه نميدونه

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخلاق همسرت مهمه ولاغیر که من کم کم دارم به این نتیجه میرسم دور از جون همسران جمع حاضر اقایون قدرشناس نیستن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مهریه مهم نیست مال من هفتصد سکه است پشیمانم ای کاش به جای سکه چیزهای دیگه گفته بودم مثل حق حضانت حق ...

حق طلاق هم به هیچ دردی نمیخوره باور کن وقتی که زن مستقل نباشه 😕

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مگه چندتا گفتی

سلام عزیزم.من صدو سی و پنج تا فقط سکه با پنج تیکه از جهیزیه.دیگه هیچی.حق طلاق میخواستم که پسره بهم نداد گفت اصلا این چیزا تو خونواده ما رسم نیست.نسبت به فامیل و نسبت ب بقیه دخترا حس میکنم خیلی کمه

به حای مهریه شرط تنصیف اموال رو بذار

آخه تو اینترنت خوندم محضر یه همچین شرطی رو قبول نمیکنه.کلا هم خونواده خودم و همو خونواده اونا بخوام اسم حق طلاق یا مثلا نصف کردن اموال بعد از طلاق رو بیارم ناراحت میشن.میگن تو از الان ب طلاق فکر نکن

ای خواهر مهریه چیه مرد باید قدر شناس باش6 اگه نراشه بامهریه زیادم نمیشه اگه خدایی نکرده کارت به جاه ...

الان چرا من این حسو دارم که چون مهریه کم گفتم قدرمو نمیدونن  

خوبه که جاری من مهریش ۱۴ تاس بزور تحمیلش کردن ولی خیلی خوشبخت و راضیه از زندگیش امیدوارم که هیچ وقت مهریه قسمتت نشه عزیزم ارزش دادن ربطی به مهریه نداره مگه فروشی هستی که ارزشتو با سکه میسنجی