2777
2789
عنوان

لطفا باهام حرف بزنین تا حالم خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 29 پست
سلام عزیزم.من صدو سی و پنج تا فقط سکه با پنج تیکه از جهیزیه.دیگه هیچی.حق طلاق میخواستم که پسره بهم ن ...

مال من ۱۱۴ تاست یعنی شوهرم قدر نمیدونه!!!!!! 

والا تا حالا دو برابر این مهریه خرج کرده برام 

این چیزا دلیل نمیشه فدات شم 

خودتو اذیت نکن 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
آخه تو اینترنت خوندم محضر یه همچین شرطی رو قبول نمیکنه.کلا هم خونواده خودم و همو خونواده اونا بخوام ...

چرا عزیزم قبول میکنه البته باید بگردی هر محضری به خودش دردسر نمیده.عزیز من کی ازدواج میکنه که طلاق بگیره؟؟؟؟هیچکس دلش نمیخواد طلاق بگیره ولی اینده پیش بینی نشده اس.با خودش صحبت کن از خودش بخواه این شرطو بهت بده ولی در عوض مهریه نگیری

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار عقد یه نفر رفتم پسره ۳۵ سالشه دختر ۲۰ سالش بعد مهر دختره ۷۰ تا سکه اونم عندالاستطاعه بود یعنی در واقع اصلا مهر نداشت خاک برسررررر

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
چرا عزیزم قبول میکنه البته باید بگردی هر محضری به خودش دردسر نمیده.عزیز من کی ازدواج میکنه که طلاق ب ...

با خودش صحبت کردم گلم.ناراحت شد گفت من میخوام اینقدر تلاش کنم واس زندگیمون تو  داری ب طلاق فکر میکنی

تازه اگه شرایط پسره و دختره رو تعریف کنم کپ میکنی دختره خانواده تخصیلکرده میلیاردر پسره هیچ تازه زنم داشته قبلا طلاق داده

تازه اگه شرایط پسره و دختره رو تعریف کنم کپ میکنی دختره خانواده تخصیلکرده میلیاردر پسره هیچ تازه زنم ...

خب من ارشد دارم و تک دخترم اما پسره دیپلم داره.دوسش دارم و این چیزا واسم مهم نیس واقعا.خودم انتخابش کردم.اما همش فکر میکنم با این شرایط و بخاطر اینک مهریه رو کم گفتم لابد پیش خونواده پسره بی ارزش شدم.

خب من ارشد دارم و تک دخترم اما پسره دیپلم داره.دوسش دارم و این چیزا واسم مهم نیس واقعا.خودم انتخابش ...

ببخشید میپرسم اما چند سال فاصله سنی دارید؟؟ تفاوت طبقات اقتصادی و اجتماعی خانواده هاتون چقدره؟؟

ببخشید میپرسم اما چند سال فاصله سنی دارید؟؟ تفاوت طبقات اقتصادی و اجتماعی خانواده هاتون چقدره؟؟

هم سن هستیم خونواده هامون تقریبا یه سطح هستن اقتصادی هم شبیه هم هستیم

الان گه مهریه رو گفتی 135 تا اگه میگفتی 136 تا بیشتر بود ارزشت؟

کسی که بخواد برات ارزش قایل بسه به تعداد سکه نیس.  کلا خاتواده شوهر برای عروس یه مدلن برای دختر خودشون یه مدل دیگه

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.

استارتر جان. به فکر مهریه نباش. دنبال اون حق طلاق باش. بعدم یادت باشه اونی که تو دفترچه مینویسن قبول نیست باید جداگونه توی محضر تنظیم بشه حق طلاق. 

من اگر عقل الانم رو داشتم مهریه هیچی نمیگرفتم فقط حق طلاق

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
استارتر جان. به فکر مهریه نباش. دنبال اون حق طلاق باش. بعدم یادت باشه اونی که تو دفترچه مینویسن قبول ...

نمیدن عزیزم با پسره صحبت کردم خیلی ناراحت شدوالبته منم ناراحت شدم چون گفتم سکه هیچی نمیخوام فقط حق طلاق میخوام بعدش گفت من بهت قول شرف میدم هرموقع خواستی جدا بشی بزارم بری.منم بیشتر ناراحت شدم  

نمیدن عزیزم با پسره صحبت کردم خیلی ناراحت شدوالبته منم ناراحت شدم چون گفتم سکه هیچی نمیخوام فقط حق ط ...

[میدونم عزیزم. ولی به نظرم با زبون چرب و نرم راضی اش کن. خدا نکنه کار به اونجا برسه . اولش همه گل و بلبل هستن . ولی خب....

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
من یه بار عقد یه نفر رفتم پسره ۳۵ سالشه دختر ۲۰ سالش بعد مهر دختره ۷۰ تا سکه اونم عندالاستطاعه بود ی ...

عزیزم سر منم همین بلا میخاس بیاد کصافت ته کاغذی که توافق کرده بودن تو بله برون نوشته بود ریز عند الاستطاعه خدا خواس من دیدم رحمکرد بهم زدم