2777
2789

بخداادم مى ترسه به اين دكترا همينطوري اعتماد كنه يكى  كلى ازش تعريف مى كنه بعدش مىبينى يكى مىگه كارش افتضاحه مى خواستم بينيم رو عمل كنم اگه كسى دكترى كه كارش روازنزديك ديده وراضى بوده لطفاً بهم معرفى كنه ممنون مى شم واسه بينى گوشتى

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتر خازني،دكتر فرهنگ مجد،دكتر مراديان

عزيزم اينا كه به عالمه شدن كدوم بهتره به نظرتون واسه بينى گوشتى؟

دکتر اسماعیل زارع . شنبه ها ویزیتش رایگانه . کلینیکی که عمل میکنه وابسته ب سپاهه پس صد درصد کارش تمی ...

ممنون عزيزم شما كارشو ازنزديك ديدين؟

علیرضا محبی قیمتشم تقریبا ده و نیم تومنه  ، کارش عالیه میتونی عکساشو تو پیجش ببینی بینیه مائده محمدیم اون عمل کرده ، فقط دیر به دیر وقت میده سه ماه اینا طول میکشه

ممنون عزيزم شما كارشو ازنزديك ديدين؟

بله واقعا عالیه من خودم یه مدت تو اون مطب کار میکردم بگین هدیه اونجا بهشون منو میشناسن کارشون واقعا تمیزه زمان برمیگشت ب عقب من بارها گفتم پیش ایشون عمل میکردم 

دكتر مجد اما خازني به شدت با وجدانه ه،به هر حال دكتر گردي كن بيني چيزي نيست كه بخواي بعدش پشيمون بشي ...

يعنى برم مطبشون ياازپيجشون؟

بله واقعا عالیه من خودم یه مدت تو اون مطب کار میکردم بگین هدیه اونجا بهشون منو میشناسن کارشون واقعا ...

الان خودتون پيشه كى عمل كردين