2777
2789
عنوان

چقدر شکم باید بیاد پایین در ماه اخر

3739 بازدید | 19 پست

سلام خانوما توی ماه اخر چقدر شکم باید بیاد پایین تا موقع زایمان باشع

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون خط قهوه ای 

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 
من مامانم میکه هروقت کامل خط شکمتون صاف شد نزدیکه زایمانه

یعنی چی خط شکم صاف شه؟ من این خط شکمو از دوران بچگی هم داشتم و واضح بود. الانم که باردارم همچنان هست. 

یعنی چی خط شکم صاف شه؟ من این خط شکمو از دوران بچگی هم داشتم و واضح بود. الانم که باردارم همچنان هست ...

اون خط رو همه دارن ولی زمان بارداری هم پررنگتر میشه هم اینکه هرماه که سن بارداری میره بالا خط پایین شکم با خط بالای ناف تو یع راسته قرار میگیرن و ماه اخر نزدیک زایمان کامل خط پایین و خط بالا راست میشه و بهم وصل میشن اخه بخاطر ناف خط دوتا میشه دیگه نصفش پایین شکمه نصفش یعد ناف به بالا

خدایا شکرت
اون خط رو همه دارن ولی زمان بارداری هم پررنگتر میشه هم اینکه هرماه که سن بارداری میره بالا خط پایین ...

چرا واسه من برعکس اینایی که گفتی شده؟ یا خدا چرا من برعکسم   واسه من قبل بارداری تو یه خط بود الان که شکمم بزرگ شده یکی رفته اونور یکی اونورتر. چهار پنج سانت از هم دور شدن  چرا من همیشه برعکس بقیه ام. چرا اینجوریم من..........

چرا واسه من برعکس اینایی که گفتی شده؟ یا خدا چرا من برعکسم   واسه من قبل بارداری تو ی ...

مگه چنوقته خاهری؟نگران نباش نزدیک ان شاءالله زایمانت که بشه بهم دیگه وصل میشن 

خدایا شکرت
اون خط رو همه دارن ولی زمان بارداری هم پررنگتر میشه هم اینکه هرماه که سن بارداری میره بالا خط پایین ...

عهههه راس میگی من الان نگاه کردم بالای نافمم یه خط افتاده ولی کجه و کمرنگه تازه دیدمش 

بامن دعاکن بابت امضام

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
عهههه راس میگی من الان نگاه کردم بالای نافمم یه خط افتاده ولی کجه و کمرنگه تازه دیدمش  بامن دع ...

ان شاءالله که هم تو دوست عزیز هم همه ی مادران باردار نی نی سایتی دوران بارداری راختی داشته باشین و خدا خودش محافظ تو دلیاتون باشه

خدایا شکرت
ان شاءالله که هم تو دوست عزیز هم همه ی مادران باردار نی نی سایتی دوران بارداری راختی داشته باشین و خ ...

ان شا الله شماهم به زودی دامنت سبز میشه منم انتظار زیاد کشیدم و بارداریم برام معجزه بود ان شا الله شماهم معجزه ببینی

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
ان شا الله شماهم به زودی دامنت سبز میشه منم انتظار زیاد کشیدم و بارداریم برام معجزه بود ان شا الله ش ...

ان شاءالله خداخودش کمکم کنه پرولاکتینم بالاس تا نیاد پایین خبری از بارداری نیست خاهر

خدایا شکرت