2777
2789

من برا دخترم باس ن وپایین تنه بزرگ شد ...پسرام ویار شدید به شوری داشتم و سینه هام سیاه و زشت شد وفقط شکم بزرگ شد

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

تو‌دلم‌ موند یکی‌ تو‌ نی نی سایت دلش بخواد بچش دختر باشه همه از دم‌ دنبال پسرن دلیلشو هم‌خیلی دوست دارم‌ بدونم

یه چیزم‌ من‌ بهت میگم‌ هر وقت انجام‌ میدیم درسته به شوهرت بگو یه بار که حواست نیست یکم‌نمک‌ بریزه رو سرت اگه‌دست زدی به صورتت پسره اگه‌ دست زدی به سرت دختره

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم پررنگ میشه چی پسر باشه چی دختر کلا تیره میشه من شنیدم اگه قهوه ای مایل به قرمز بشه مث فندقی م ...

واسه من قهوه ای تیرس یعنی دیگه به سیاهی میزنه اونقد تیرس ولی بچم پسره 

آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳
نازپری چون اندازه سینه ها چجوریه؟  میگن اگر سینه چپ بزرگتر بشه دختر و اگر راست بزرگتر بشه پسر

من ی کتابی دارم ک اینو توش نوشته و همچنین رنگ هاله سینه رو ک اگه تیره باشه دختر و اگه ن پسر ...

من الان 26 هفتمه ... ماه های اول ک جنسیتو نمیدونستم گفتم همه علائمم ب دختر میخوره، و چند بار هم خواب دیدم ک پسر باردارم ک تعبیر خواب میشه دختر...

ولی هفته 18 ک رفتم سونو گفت پسره و 21 ک رفتم آنومالی گفت حدس میزنم پسر باشه ولی فعلا نرو خرید

واسه من قهوه ای تیرس یعنی دیگه به سیاهی میزنه اونقد تیرس ولی بچم پسره 

ی سوال از اول تیره بود یا بعد بارداری تیره شد .... من بعد اینکه باردار شدم حسابی تیره تیره شد ولی تقریبا نزدیک دو ماه میشه شایدم کمتر ک تیرگیش کم شده ... انگار ک ب رنگ اولش برگرده اونطوری

انومالي ديگه صدرصد

من هفته ١٤بهم گفت چه برسه به ٢٢هفته

مگه صدسال پيشه با توجه به علايم بگيم الان سونوگرافي از ١٣هفته قشنگ تشخيص ميده

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
صورتم هیچ تغییری نکرده....کلا لاغر بودم قبلا ولی به محض حاملگیم ب اسنم اول چاق شد،موهای شکمم زیاد شد ...

علائمت هم دختر مادر دختر باسنش بزرگ میشه زود 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤