2777
2789

من جاریمه حامله شدم اونم حامله شد بلافاصله طلا میخرم میخره سریع ,رفتم ارایشگری اون رفت خیاطی ,رفتم واسه گواهی نامه نوشتم اونم رفت نوشت 

اینو بگم باهم عروسی گرفتیم و تقرببا هم سن و سالیم

حالا بگین هر کاری که میکنین کیا از روتون اسکی میرن

صلوات

اسکی رونده از روی خودم  معروفترینش ی دختر خیلی پولدار و شیک از همین شهرمون بود بعد جالبش اینکه فکر میکرد من نمیشناسمش واسه من مهم نیست اینکارا 

فکر کنم بنده خدا خوشش میومد اخه یبارم دیدم بخاطر من اومده نشسته شهرکمون  جالب بود کاراش برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسکی رونده ندارم😐

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خدایاا چقد تابلو بوده بنده خدا

خیلی تابلو بود چون ینفرم که قشنگ میشناختش میفهمید این همش داره اسکی میره !یجورایی سه شد بنده خدا 

ولی واسه من مهم نیست اینکارا برام بامزه میاد