2777
2789

سلام خانما ,متاسفانه شوهرم بعد از حرف یا کار ناراحت کننده ای ک انجام میده ,اصلا عذر خواهی نمیکنه و عادتم نداره منت کشی کنه,اصولا خودش جلو جلو سر ینگین میشه قلل اینکه من بخوام ناراحتیمو نشون بدم,خیلی غصه میخورم ازین بابت که عذرخواهی نمیکنه با اینطور مردها باید طوری رفتار کرد,کسایی که با تجربن راهنمایی کنن لطفا

و خدا هست ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقد سگ محلش میکنم تا بیاد عذرخواهی

البته اگه کاربران حامی از حقوق حیوانات نریزن سرم😂😂

اصطلاحه ناموسن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

من همش میگم کسی که اشتباه کرد چه بزرگتر چه کوچیکتر بایدعذرخواهی کنه یا اگرم غرورش اجازع نمیده حداقل کاری حرفی یا عملی که نشون بده پشیمونه

من جدیدا کم محلی میکنم نتیجه داده خودش میاد جلو

تو خانوادشون قهر کردن عادیه مثلا پدر و مادرش با بچه ها یا برعکس میتونن تا چند روز باهم قهر بمونن بدون هیچ حرفی , اصولا هم وقتی خودشون کار اشتباهی میکنن طرف مقابل رو مقصر میدونن ,یا حداقل من حس رو دارم درباره روابطشون , اما ما خانوادمون با قهر میونه خوبی نداریم نهایتا چندساعت سر سنگینین هستیم

و خدا هست ....

اینو براشون جا بندازید با اخلاق خوب تون  ک ؛ 

کسیکه اشتباه میکنه ، باید پای اشتباهاتش وایسه  و تبعاتش رو بپذیره !!!

این طور هم نیست ک طرف کوچیک شه و حس ضعف بکنه ! اتفاقا این نشان دهنده شجاعت و بلوغ فکریش!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من قهر نمي كم اما اينقدر باهاش سر سنگين مي مونم تا متوجه بشه البته هميشه اون كه پيش قدم مي شه

باهاش صحبت كن و بگو بايد هر كي مقصره عذر خواهي كنه

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
منم شوهرم اکثر وقتا معذرت خواهی نمیکنه ولی عملی برام چیزی میخره یا کاری که دوس دارمو انجام میده  ...

گاهی اوقات ازین کارا میکنه ,نههمیشه اما رفتارش سرسنگین میمونه

و خدا هست ....