2789
عنوان

مشاورم تو زرد از اب دراومده😭+لعنت به فساد

| مشاهده متن کامل بحث + 5066 بازدید | 183 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر بد نوشتی اون خ  ها یعنی چی

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

چقدر میدی بهش

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

وارد هر تاپیکی می‌شم جملات نصفه. کلمات اشتباه. استفاده از نقطه و ویرگول کاملا منسوخ شده! حس می‌کنم وارد سیاره‌ی بی‌سوادها شدم.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

نميخواسم فوضولي كنم ازش پرسيدم سرما خوردي، گف نه از صب بيمارستان و يه حمله قلبي از بيخ گوشم رد شده٠ گفتم چي؟؟؟؟ چرا؟ گف يه شك عصبي بهم دس داد٠ من واقعا داشتم ميتركيدم٠ خودش با گريه گف دارم خفه ميشم، گف من يه مدته شك كردم به رفتاراي فلاني، گف چن بارم زودتر اومدم دوربين چك كردم خيلي چيزي دستگيرم نشد٠ اما امروز صب رفتم دفتر وخواستم ز بزنم قرارارو چك كنم يهو اومد و يه كاره. زشت كرد٠ گف ميلرزيدم

مرا عهديست با جانان♥️🦄
اومدم از كتابخونه مامان گف ز زده به خونه هم٠ باهاش صحبت كردم صداش عجيب كرفته بود، گف فاطمه تو راضي ب ...

تا تهشو خوندم اینو اخراجش کردن خواسته با شایعه طرف رو خراب کنه فقط همین و لازم نیست حرفشو باور کنی تا با چشای خودت ندیدی این مدل حرفا رو باور نکن

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی