2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 147 پست
قونشی از همه عجیب تر بود برام بعدشم بالدوز😐

عزیزم قونشی و بالدوز و اینا ترکی ان.خب معلومه زبانها متفاوته.منظور استارتر تفاوت زبان نبود.این بود که زبان مشترک داشته باشین و اونا یه لغت خاصی رو بکار ببرن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس خاله ی همسرم میگه مشمبا  من تا حالا نشنیده بودم  بعد گفت سفره رو وا کنیم  این ...

سفره رو پهن میکنن. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

دوستم مادرشوهرش بهش میخواست بگه بارداری؟ میگفت سبز شدی؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نه😑 چون منم میگم شون عجیب نیس

عجیبی عجیب.خدایی به دستور زبان دقت کن.بعد درست کن اشتباهتو.وقتی میگی علی شون.ادم میگه علیه کیا؟باید بگی علی مون.ریدید به فارسی رف

عزیزم قونشی و بالدوز و اینا ترکی ان.خب معلومه زبانها متفاوته.منظور استارتر تفاوت زبان نبود.این بود ک ...

اِ

خب باشه

مثلا برای غذا کشیدن توی ظرف😀 ما میگیم بریز یا بکش دیگه

اونا میگن جا کن،برای لباس جمع کردن و تا کردن میگن لا کن

اِ خب باشه مثلا برای غذا کشیدن توی ظرف😀 ما میگیم بریز یا بکش دیگه اونا میگن جا کن،برای لباس جمع ...

اره اینا منظوره.