همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سینه درد از روز 16پری داشتم تا الان ک تاخیر دارم ... واژنم یهو تیر میکشه . و دردش تا رون پام میاد ... بغل پا از داخل رو میگم .. موقع ایستادن و راه رفتن شدیدتره
خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰
سینه درد قبلا هم داشتی؟ یکی از علائم اصلی بارداریه .اگ قرصم خورده باشی باید پریود میشدی .بنظرمن ک امکان بارداری هس. برو آز بده
سینه درد قبلا هم داشتی؟ یکی از علائم اصلی بارداریه .اگ قرصم خورده باشی باید پریود میشدی .بنظرمن ک ام ...
اخه میدونی من روز 22 ام حس تخمک گذاری داشتم . یعنی ترشحات تخم مرغی و دلدرد و دمای بدن . بعد چون 22 ام سیکل بود گفتم ن بابا نمیشه . ولی اقدامم رو داشتم ..مبگم شاید لقاح دیر تشکیل بشه چون 22 ام تخمک گذاری بود
خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰