2777
2789
عنوان

بیایددددددد تاخیر در پری و بی بی چک

1722 بازدید | 158 پست

سلاممم. روز پنجم تاخیرمه بی بی چکا منفی ... دیرترین زمان مثبت شدن بی بی شما چ روزی بوده ؟؟؟؟بیاین بگین ک امید داشته باشم یا نه ؟؟؟؟

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

بعد ده دقیقه هم مثبت نشد؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خون بده دیگه   البته  من تا یک هفته ده روز هم شنیدم تو نی نی سایت   ولی اگر مرتب ...

من قرص پروژستزون میخورم . 6 ماهه . دوره هام شده 25 روزه . ب محض قط کردن قرص پری میاد ولی الان 5 روزه نشدم ... علایم پری داشتم ولی الان دیگه اونم ندارم

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

این ماه هم پروژسترون خوردی؟چند ماهه تو اقدامی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
 من قرص پروژستزون میخورم . 6 ماهه . دوره هام شده 25 روزه . ب محض قط کردن قرص پری میاد ولی الان ...

بخاطر قرص ها هم  میشه که همریخته بشی    حالا صبر کن   یا پری میاد یا بی بی 

خدایا شکرت. 
علائم داری؟

سینه درد از روز 16پری داشتم تا الان ک تاخیر دارم ... واژنم یهو تیر میکشه . و دردش تا رون پام میاد ... بغل پا از داخل رو میگم .. موقع ایستادن و راه رفتن شدیدتره

این ماه هم پروژسترون خوردی؟چند ماهه تو اقدامی؟

5 ماه اقدامم . اره قرص خوردم

بخاطر قرص ها هم  میشه که همریخته بشی    حالا صبر کن   یا پری میاد یا بی بی& ...

شما بعد چند روز بی بی نشون داد؟؟؟

سینه درد قبلا هم داشتی؟ یکی از علائم اصلی بارداریه .اگ قرصم خورده باشی باید پریود میشدی .بنظرمن ک امکان بارداری هس. برو آز بده 

سینه درد قبلا هم داشتی؟ یکی از علائم اصلی بارداریه .اگ قرصم خورده باشی باید پریود میشدی .بنظرمن ک ام ...

اخه میدونی من روز 22 ام حس تخمک گذاری داشتم . یعنی ترشحات تخم مرغی و دلدرد و دمای بدن . بعد چون 22 ام سیکل بود گفتم ن بابا نمیشه . ولی اقدامم رو داشتم ..مبگم شاید لقاح دیر تشکیل بشه چون 22 ام تخمک گذاری بود 

سینه درد قبلا هم داشتی؟ یکی از علائم اصلی بارداریه .اگ قرصم خورده باشی باید پریود میشدی .بنظرمن ک ام ...

سینه درد نزدیک پری داشتم اونم خیلی کم . ولی الان 3 هفته اس ک دارم و شدیدتر شده