2777
2789
عنوان

جنسیت جنین در غربالگری

720 بازدید | 36 پست

بچه ها

من دیروز رفتم سونوی غربالگری

گفت که بچه پاهاش بستس نمیتونم تشخیص بدم،وقتی پاهاش بسته باشه شنیدم که دختره،مگه نه؟

کسی بوده پاهاش بسته بوده بعدا فهمیده پسره؟

دوست دارم زود بفهمم مردم از فضولی 😬

غربالگری اولم ۱۳ هفته بودم گفت پاهاش بستس 

جفتت قدانبه شاید دختر باشه 

ولی پسر بود

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر معمولا پاهاشو میبنده

به من که گفت پاهاش بسته هستش احتمالا دختره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
انفاقا جفتمم قدامیه

احتمال دختر بودنش بیشتره 

۷۰ درصده قدامیا دخترن ۳۰ درصد پسر 

اما ممکنه شما هم مثل من جزوه ۳۰ در صد باشی

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓