2777
2789
عنوان

ایا رنگ گیاهی روی موی رنگ شده باعث بدرنگ شدن موی سر میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 27 پست
من موهامو قهوه مو گذاشتم توشون تک توک ک رنگش روشن شده جالبه بنظرم

موهام الان رنگ داره  ومش دوستان گفتن حنا روی موی رنگ شده خیلی بد میشه قهوه اینجوری نیست؟میشه بگین چجوری باید ازش استفاده کنم با چیزی ترکیب کنمش؟

موهام الان رنگ داره  ومش دوستان گفتن حنا روی موی رنگ شده خیلی بد میشه قهوه اینجوری نیست؟

نمیدونم فک نکنم . موهات چ رنگیه؟ من موهام قهوه ای تنده قهوه ک گذاشتم ب همه جاش مستقیم نخورده ولی روی کله ام بین 10تارمو وسطاش دوتا ی درجه روشن شده بنظرم اگریکی حوصلش بکشه چن باربزاره قشنگ میشه . ولی روموی رنگ دارنمدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فک نکنم . موهات چ رنگیه؟ من موهام قهوه ای تنده قهوه ک گذاشتم ب همه جاش مستقیم نخورده ولی روی ...

موهای خودم مشکیه اما رنگ قهوه ای ومش داره قهوه رو باید با چیزی مخلوط کنم یا خودش به تنهایی چه مدت باید رو مو بمونه؟

قهوه رو باید با چیزی مخلوط کنم یا خودش به تنهایی چه مدت باید رو مو بمونه؟

تو موهات رنگ داره واینم زیادمعلوم نمکنه بنظرم اینونزار . زیادمشخص نیس برادختر خوبه ک نمتونه رنگ کنه .قهوه مخصوص داره برارنگ ن قهوه خوردنی

تو موهات رنگ داره واینم زیادمعلوم نمکنه بنظرم اینونزار . زیادمشخص نیس برادختر خوبه ک نمتونه رنگ کنه ...

اهان من فکر کردم همون قهوه خوردنی😅 منم چون موهام رنگ داره میترسم مرررررسی

مشکلش اینه رومو وای نمیسته لامصب سرمیخوره میره . من قشنگ گذاشتم جوشید بااب کم . جاهایی ک تخت بوده کمی رنگ گرفته البته زیادمعلوم نمیکنه ک کسی بگه موهاشورنگی دیدم ولی خوشگل دیده میشه اینو روموی قهوه ای خبردارم ن مشکی. 

مشکلش اینه رومو وای نمیسته لامصب سرمیخوره میره . من قشنگ گذاشتم جوشید بااب کم . جاهایی ک تخت بوده کم ...

اره رو موی مشکی فکر نکنم خیلی تاثیری داشته باشه موهای منم که الان یک دست نیس خب  وقتی گذاشتیش روی موت یه پلاستیک سرت کن بزار چند ساعت بمونه شاید بهتر رنگ گرفت 

سلام عزیزم  .  من از رنگ قهوه ای  ابریشم که گیاهی هست استفاده میکنم  و خیلی ازش راضیم . برای شما که موهاتون میگین خشک هست خیلی نرم میکنه موهات رو به نظر من شاید شرایط موهای من با شما فرق کنه بهتره با مشاورشون تماس بگیرید بعد تصمیم بگیرید

اینم شمارش 09900373400 انشالله نظرم بدرت بخوره