2777
2789
عنوان

ايا جن ها بچه ها رو هم اذيت ميكنن؟؟؟؟

32289 بازدید | 82 پست

بچم يه مدت بود بي دليل تو خاب جيغ ميزد مخصوصا ساعتاي جهار صبح اينا هرجيم دكتر ميبرديم مشكلي نداشت حتي دارو هم ميدادم و هيچ 

رفتيم بيش يه نفر و گفت اذيتش ميكنن و به شكل گربه و اينا جلوش ظاهر  ميشن از اون موقع به اتفاقايي افتاد كه خيلي خوب شد شبا و راحت خابيد 

من از يه نفر ديكه هم برسيدم  و كفت كه بجه ها يك فرشته نگهبان دارن و نميتونن اذيتشون كنن 

نظر شما چيه عايا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظری ندارم در این باره😑

اما در مورد جیغهای ناگهانی بچه توی خواب باید بگم دختر منم یه مدت اینجوری بود شبها توی خواب یهو با جیغ گریه می افتاد بردمش دکتر گفت برای دندوناشه ژل داد قبل از خواب براش زدم دیگه جیغ نزد و راحت خوابید😐

ای کاش قبل از جن و جادو جنبیل بریم دنبال دلیل علمی مشکلاتمون😐

آخه جن دیگه چیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

منم بچه بود یه سره گربه میدیدم تو خواب و بهم حمله میکرد که الان طوری شد از کنار گربه نمیتونم رد شم...هرشب گربه میدیدم هرشب فقط بهم حمله میکرد...یعنی ربطی داره؟؟؟

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

چرا برای خود من و دخترم پیش اومده

هر دو یک شب مشترک خوابای بد میدیدیم که یکی از اشنایان بهمون گفتن منزلمون جن داره. یه دعا دادن خدا رو شکر خوب شده

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

من نمیگم این چیزا هست یا نیست ولی میگم من اعتقاد ندارم در نتیجه هیچوقت هم  برام پیش نیمده برای کسایی هم که بهشون اعتماد دارم و حرفشونو بی چون و چرا میپذیرم هم اتفاق نیفتاده احتمالا اونام به ما اعتقاد ندارن😁😁 

حال متکلم از کلامش پیداست

نمیدونم منکه همیشه بالای سر دخترام قرآن میزارم و به رختخوابشون سنجاق قفلی وصل میکنم ولی کلا تو محیط شهری با اینهمه امواج مغناطیسی و... و خونه های سازه فلزی بخوان هم نمیتونن نزدیک انسان بشن 

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

درصورتی ک دعا و دعا نویسی انجام بدن کسایی ک با بچه زندگی میکنن آدمای بدی باشن جن بد اجازه ی ورود به اون مکان رو داره و جنی ک کافر هست و بد هست همه چیز و اذیت میکنه ؛ ک شما اینطکر نیستین پس قطعا اینطور نیست

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
ولي از اون موقع كه بوديم خيلي خوب شد

تلقین خودت بوده بچس شاید دل درد داشته گوش درد داشته چه میدونم

اما بهت تضمین میدم جنی در کار نیست

اگر جنی باشه قطعا در بعد زمانی و مکانی ما نیست

و همونجور که اونا برا ما عجیبن ماهم برا اونا هستیم

مثلا فکر کن هرشب میگه ادما میان بچمو اذیت میکنن

توی ادم بیکاری بری بچه یک موجود توی یک بعد دیگه رو اذیت کنی؟

اون جن بدبختم همینه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند