2777
2789
عنوان

به راهنماييتون احتياج دارم😪

190 بازدید | 26 پست

يه پسر دو سال و نيمه دارم،كه با بچه خواهر شوهرم ١ ماه تفاوت سني دارن.وقتي ميريم خونشون به پسرم توجه نميكنن ولي به بچه ي اون خيلي توجه ميكنن و هي قربون صدقش ميرن يا مرتب سر پسرم داد ميزنن كه نكن نكن ولي به اون هيچي نميگن.اصلا حساس نشدم كاملا حركاتشون تابلوئه.كلا نسبت به زندگي من فوق العاده حسودن يه مدت قطع رابطه كردم و اصلا نرفتم سمتشون تا دوباره بخاطر شوهرم رفتم بازم دارم اين حركات و تحمل ميكنم اينقد واسم دغدغه شده كه كينه گرفتم چون پسرم شديدا عمه هاشو دوست داره و هر روز ميخواد بره پيششون واقعا برام تعجبه چرا دوستشون داره!!!بنظرتون چيكار كنم.

به شوهرت بگو به خانوادش تذکر بده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

تعجب نداره چون هم خونن شاید محبت نبینه ولی خونش میکشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر برو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نميتونم رابطه نداشته باشم باهاشونچون شوهرم خانواده دوسته و بارها سر اين مسئله دعوامشده باهاش ولي فايده نداره.خودشم كاملا متوجه بي احترامي ميشه اما به رو خودش نمياره يا دو روز بعد فراموشش ميشه

پسر من همخونشون نيست؟مگه بچه برادرشون نيس؟!!!بچه برادر بايد عزيزتر باشه برا اينا برعكسه

اره دیگه ادم عجیب غریب زیاده والا 

بچه‌ی خواهر شوهرتم پسره؟!

یه وقتایی از روی طاهر یا شیرین زبونی بچه ها یکی ناخواسته عزیز تر میشه تو سن بچگی این اتفاقا میوفته

یا بخاطر یکیشون دخت  یکیشون پسر

شاید اینجوری نباشه ک الان دوسش نداشته باشن اما توجهشون ب یه بچه دیگست

شاید پسر شما شیطون و بازیگوش تره واسه همین امر و‌نهی میکنن اینا ک از دوست نداشتن نیست

یادم تورو فراموش..

من هم یه مدت سر ین موصوع ها خیلی حرص خوردم...بعصی ها خیلی بی شعورن...چه میشه کرد...

قشنگ تو یبادم مونده با اینکه سالها گدشته...

اب ه ندونه برا بچه ی اون میاوردن...میدادن بخوره..بچه ی من همینطور نگاه میکرد طفلی😢

یا ففط اون رو رو پا مینشوندن..باهاش بازی کردن...طفلی بچه ام میومدم خونه...براش خوراکی هایی کا اونجا به اون داده بودن و به این نداده ب ودن رو میدادم بخوره...با چشمهای خیس البته همیشه

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.

ببخشیدها این رابطه سرد شما با خوانواده شوهر تون باعث سردشدنشون با بچه تون شده شما هر چقدر با خونواده شوهرتون گرمتر برخورد کنین و رابطتون رو خوب کنین  اونام بامحبت بیشتری با بچه تون  برخورد می کنن

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه