2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا منم دلشوره داشتم اومدم نی نی سایت هواسم پرت شه اروم شم .بدتررر شد هرچی تاپیک غمناک مریضی وبدبختی دیدم .شانس بیخودم

این تیکرم نشونه توکل ب خدای بزرگمه خدایا مرسی که بهم میخوای یه بچه سالم بدی .خدایا امیدم فقط به تو که کمکم کنی باردار بشم . رب هبی لی من لدنک ذریه طیبه انک انت سمیع

شمام هر صفحه ای میخواد بیاید طول میکشه یا مال من اینطور شده 

حرسم گرفته گوشیم خیلی کند شده چیکار کنم حتی پست میزارم دو دقیقه طول میکشه تایید کنه

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
چته عزیزم 

نامزدم (عقدیم) خیلی دلمو میشکنه 

ما ۹ ماهه عقدیم مسافرت نرفتیم اصلا بهش گفته بودم خیلی دوس دارم اولین سفر ۲ نفرمون بریم مشهد 

چند وقت پیشا بهم گفت قراره از سمت محل کارم بفرستنم مشهد گفتن یک نفر همراه میتومیم ببریم هم خودش حوشحال بود هم من 

بعد امشب پیام داد ک اسم بابامو نوشتم خیلی وقت بود بهم گفته بود ک ببرمش مشهد منم گفتم باشه 

خیلی دلم شکست خیلیییی 

باباش ۳ ماه پیش مشهد بود 

چطور دلش میاد اینجوری منو برنجونه 

قربون امام رضا بشم 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢