2777
2789

من این ماه پیاز درمانی کردم..سونو وسط سیکلم رفتم.تقریبا ۱۶ پریود تخمکم آزاد شده بود.متاسفانه نگرفت و من پنج شنبه پ شدم روز ۲۸ پ که بی سابقه بود.پریودام  ۳۲تا ۴۰ روزه س..دیروز که روز چهارمم بود پاک شدم..ولی دلدرم قطع نمیشه مثل پریودی ادامه داره.فقط کمردردم قطع شده.. از پیاز درمانی اینجوری شدم؟ میخوام ماه دوم رو شروع کنم ولی میترسم بخاطر دلدردم.نظرتون چیه 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من با پیازدرمانی باردارشدم  ولی دل دردای اینجوری نداشتم  میگن اگه یه چیزی بالا باشه نبای ...

شما انجیر و هویجم خوردی؟ خدارو شکر به منم ساخت تخمک آزاد کردم خودم بدون دارو و هیچی واسه اولین بار

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سایت طب شیعه نگاه کن.تو گوگل بزن پیازدرمانی طب شیعه.فقط پرولاکتینت نباید بالا باشه

خانمی انجیر با هویج واسه چی خوبه ؟

بعد پیازدرمانی واسه بارداری

نه من فقط پیاز خوردم

مرسی عزیزم پس منم فقط پیاز میخورم.چندوقت خوردی شما

پیاز درمانی واسه اونایی هم که پلی کیستیکن جواب میده ؟از کی شروع باید کرد ؟

من پلی کیستیک بودم.۳ماه باید بخوری از ۵ پریودی تا ۱۵روز.البته من از ۲ پ خوردم.چون میخواستم اقدام کنم

منم فقط یه دوره انجام دادم ولی خب باردار نشدم اون ماه . از ترس پرولاکتین و مزه گندش دیگه ماه بعدش نخ ...

از دارو گیاهیای دیگه که خیلی بهتره.من با اینکه معدم به شدت به پیاز حساسه.خیلی اذیت نشدم.

از دارو گیاهیای دیگه که خیلی بهتره.من با اینکه معدم به شدت به پیاز حساسه.خیلی اذیت نشدم.

من خیلی چیزها خوردم . ولی پیاز از همش واسم سخت تر بود . تخم هویج زهره مارو خوردم . کلی عسل و سیاهدونه و ...

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
من خیلی چیزها خوردم . ولی پیاز از همش واسم سخت تر بود . تخم هویج زهره مارو خوردم . کلی عسل و سیاهدون ...

تخم هویج که خیلی فاجعه س