2777
2789

تو ازمایشم گفت بدنت نسبت به بیماری سرخچه ایمن نیست و باید واکسن بزنی و سه ماه بعد اقدام کنی

سه ماه خیلی دیره

چندماهم اقدام بودم و باردار نشدم😓

ینی خطرناکه؟

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرخچه انقدر خطرناکه که اگه دوره بارداری بگیری خدای نکرده بچه که ناقص میشه تو هم در خطره جونت.پس اصلا ریسک نکن حتما بزن واکسنو

واکسنشم چون ویروس یا باکتری زنده هست باید سه چهار ماه حتما از تزریقش بگذره بعد اقدام کنی

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
سرخچه انقدر خطرناکه که اگه دوره بارداری بگیری خدای نکرده بچه که ناقص میشه تو هم در خطره جونت.پس اصلا ...

اگه الان بزنم و عید اقدام کنم خطرناکه؟

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
اگه الان بزنم و عید اقدام کنم خطرناکه؟

آره.دکتر گفته سه ماه حتما یه چیزی میدونسته که گفته سه ماه باید بگذره.من بودم جای شما تازه بیشترم صبر میکردم

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.