2777
2789

چرا من سیب زمینی تو فر میزارم خیلی خیلی دیر میپذه آخرم خشک میشه، امشب سیب زمینی ورقه ای روی توری چیدم توی سینی هم آب ریختم دمای ۱۷۵،  ۲-۳ ساعت موند بازم سفت بود دیگه آخر یکم گریل روشن کردم که خیلی خشک شد چرا؟چی کار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سیب زمینی رو همینجوری با پوست قل میدم کف سینی فر (همونی که نزدیک ترینه به‌ شعله) یک ساعت یا یک ساعت و نیمه میپزه جا به جاشم میکنم البته میپزه برای همین به نظرم سیب زمینی خام اونجوری که میذاری سخت تر میپزه

یه سری توی پیرکس برای گراتن بادمجون سیب زمینی نیم پزو حلقه شده کف پیرکس گذاشته بودم هر چقدر صبر کردم یه ساعت و نیم اینا گذشت ولی نپخت همونجوری نیم پز مونده بود 

یه مقدار آب ریختم توی ظرف پیرکس سریع پخت و گذاشتم آبش خشک شد 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

آب برای چیه؟بخارپز می کنی؟

من درسته می ذارم تو فر...یک تا یک ساعت و نیمه می پزه. تو مایکرو هم که درسته اش هفت هشت دقیقه طول می کشه. توی قابلمه هم می شه کبابی کرد. ورقه ورقه می کنی. کف قابلمه نمک می ریزی(زیاد. کفشو بپوشونه) و ورقه ها رو می چینی روش. با شعله ی خیلی کم می ذاری بپزه. اینم چهل دقیقه طول می کشه. خیلی هم خوشمزه می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
تو اینترنت میخونم سیب زمینی درسته با پوست میذارن ۱ ساعته میپزه من ورق ورق میکنم باز نمیپزه

من اینکارو نکردم ولی فکر کنم باید سیب زمینی درسته با پوست بپیچید تو فویل الومینیمی وبذارید تو فر اینجوری حالت تنوری میشه