2777
2789
من ی جاری دارم کلا منو میبینه حالش بد میشه هیچکاریم بهش ندارما ولی قشنگ نشون میده

منم چون کاری بهش ندارم حرص میخوره اما الان میخوام بیشتر اذیتش کنم یاد بگیره کمتر غیبت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چون کاری بهش ندارم حرص میخوره اما الان میخوام بیشتر اذیتش کنم یاد بگیره کمتر غیبت کنه

من شوهرم تو جمع خیلی هوامو داره خیلی خیلی زیاد میدونم جاریم حسودیش میشه چون بارها به شوهرش گفته یاد بگیر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من شوهرم تو جمع خیلی هوامو داره خیلی خیلی زیاد میدونم جاریم حسودیش میشه چون بارها به شوهرش گفته یاد ...

شوهر من تو‌جمع خیلی ارومه اما اونا همش تو بغل همن😂 دیگه میفهمم که عمدا اینجور رفتار میکنن

من اصلا حسود نیستم و خصلت بارز منه اما وقتی اونو‌اینجور میبینم که اینقد بیکاره منو پیگیر میشه دوست د ...

وقتی اینقدر برات مهمه که اون حسادتش تحریک بشه و دایم به این فکر باشی این حس در تو بیدار میشه 

توی همه آدمها حسادت هست و هیچکس نمیتونه بگه حسادت در وجودم نیست مهم اینه نذاریم بیدار بشه و شما دقیقا داری همین کار با خودت میکنی 

نگو من نیستم و اینطور نمیشم آدم ها همون چیزی میشن که تو فکرشون هست حتی زودتر از اینکه خودشون متوجه بشن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
وقتی اینقدر برات مهمه که اون حسادتش تحریک بشه و دایم به این فکر باشی این حس در تو بیدار میشه  ...

مرسی دوست عزیز واقعا صحبتاتون بجاست شاید من حساسیتم زیاد شده بهتره نادیده بگیرمش

مرسی دوست عزیز واقعا صحبتاتون بجاست شاید من حساسیتم زیاد شده بهتره نادیده بگیرمش

اتفاقا من فکر میکنم چیزی که بیشتر باعث میشه ایشون به خودش بیاد اینه که از شما بی تفاوتی ببینه 

واقعا میفهمه چقدر کارهاش بی ارزش هست که ذره ای فکر شمارو درگیر نمیکنه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد