2777
2789
عنوان

گريه هام تموم نميشه چرا؟

360 بازدید | 10 پست

٦ ماهمو تازه تموم كردم دو سه هفتست چشمام پراز اشك ميشه يهو و ميزنم زير گريه كوچكترين حرفي كه بهم ميزنن حالمو بد ميكنه همش نگران بچمم به نظرتون چيكار كنم احساس غم و اندوه ندارم فقط در طي روز يهو اشكام همينجوري خودش مياد طبيعيه؟

عزیزم من تجربه بارداری ندارم ولی شنیدم که طبیعیه. اگه یادت باشه وقتی تو سن بلوغ بودم از شنیدن یه خبر ساده بااااال در میاوردیم با یه خبر کز میکردیم گوشه خونه. یا اشک بود یا خنده

احساساتمون خیلی اغراق شده بود. هورمونامون جوش و خروش داشتن. طبیعیه که شمام الان بخاطر تغییرات هورمونی اینجوری شده باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ولی سعی کن اهنگ بذاری شاد کنی جو خودتو 

یا موقع خواب یا استراحت قران بخون ارامش میده به جسم و روح 

درسته بدن و ذهن تحت تاثییر هورمون بارداری یکم منقلب میشه و حساس تر میشی ولی زیاد فوکوس نکن روش 

همونجور که دلیلی هست واسه پقی زیر گریه زدن 

دلایلی هم هست واسه شاد بودن و خندیدن 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

خب طبیعیه شما الان یک نفر نیستید .دونفرید و اینکه روحتونحساسه.فقط از وجود نینی همراهتون لذت ببرید تا به امید خدا بیاد کنارتون اهنگهای شاد گوش کنید و در جاهایی که  غم و اندوه وجود داره نرید 

مرسي واقعا كمكم كردي

هرروز دوش ولرم میتونه ارومت کنه 

قران معجزه میکنه ... موقع اذان صدای تلویزیونو زیاد کن بذار روح اذان و حس خدا بپیچه تو خونه ت ... اهنگ شاد گوش کن اروووووووم برقص ... موسیقی بی کلام خیلیییییی لایت بذار و حرکات یوگای بارداری رو انجام بده 2.3 تا حرکت نشسته ساده س ... کلا این حرکت به جریان خون توی بدن کمک زیادی میکنه واسه فرشته ت خوبه ..    و تمام انرژی و حس منفیو ازت دور میکنه 

واست دوران شاد اروم و پر از سلامتی رو ارزو میکنم عزیزم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!