2777
2789
عنوان

مامانایه لحظه لطفا

169 بازدید | 39 پست

سلام مامانای عزیزمن دخترم33روزشه تازگیاشیرمیخوره بالامیاره اروغشم میگیرم بعضی وقتاهمراه اروغش بالامیاره واینکه چون شیرخودم کمه شیرخشک نان بهش میدم الان که شیرخشکم میدم کلشوبالامیاره گاهی اوقات ازبینیشم بیرون میزنه خیلی نگرانم دخترم همش بایدسینه تودهنش باشه بعضیامیگن خیلی شیرمیخوره اضافیاشوبالامیاره حالانمیدونم بنظرتون شیرخشک نمیسازه یامشکل دیگه ای داره توروخداهرکی تجربه داره بگه نگرانم 

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.

احتمالا رفلاکس داره ببری دکتر دارو میده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

ولی اکه زیاد میخوره ممکنه بخاطر همونم باشه کمتر بده ببین بازم بالا میاره

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت کم شیرخشک نده ببین چجوریه

البته هم اضافی ان که بالامیاره وگرنه شیرنان که خوبه

شایدرفلکس داره بایدشیرشوArکنی ببردکتر

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
احتمالا رفلاکس داره ببری دکتر دارو میده

رفلاکس خطرناکه؟مدام توبغلمه شیرمیخوره میخابونمش سری بیدارمیشه بازم شیرمیخادشیرخشک میدمش یکم میخابه ولی شیرخشکاروهم بالامیاره امکان داره بخاطرشیرخشک باشه 

احتمالا رفلاکس داره و شیر خشک مخصوص رفلاکسیها باید بخوره ببر دکتر مطمین شو به حرف اَلِه و اوله و شم ...

اره بخدایکی میگه سردی کرده عرق نعنابده یکی میگه شیرخشک نمیدونم اره حتمامیبرمش

یه مدت کم شیرخشک نده ببین چجوریه البته هم اضافی ان که بالامیاره وگرنه شیرنان که خوبه شایدرفلکس دار ...

چجوری میفهمن رفلاکس داره بایدسونوگرافی بشه یادکترخودش متوجه میشه؟

چجوری میفهمن رفلاکس داره بایدسونوگرافی بشه یادکترخودش متوجه میشه؟

دکتردارومیده اگه بهترنشدمیفرسته سونوخیلی کم پیش میادبیشترباعوض کردن شیرخشک وداروخوب میشه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه چند روز بهش شیر خشک نده ببین خوب میشه شایدم زیاد شیر میخوره 

اخه دیشب بعدشیرخشک سه باراوردبالا

عرق نعنااصلابه بچه کوچیک ندین برامعداش خوب نیست دکتربه یه نفرگفته بود 

یکم ابجوش بانبات کم بهش بده نسوزونیشا😊

اخه دیشب بعدشیرخشک سه باراوردبالا

خب شاید شیر خشک بهش نمیسازه ببرش دکتر بهتره اگه زیاد گریه هم بکنه احتمالا از شیر خشک بتشه

خدایا چنان کن سر انجام کار    تو خشنود باشی و ما رستگار
عرق نعنااصلابه بچه کوچیک ندین برامعداش خوب نیست دکتربه یه نفرگفته بود  یکم ابجوش بانبات کم بهش ...

دخترمن نمیخوره بهش قطره کولیکزمیدم 

پاهاشونوتکون میدن ینی دلدردن؟

خب شاید شیر خشک بهش نمیسازه ببرش دکتر بهتره اگه زیاد گریه هم بکنه احتمالا از شیر خشک بتشه

اره حتمامیبرمش ممنونم ازتون