2777
2789
عنوان

دلنوشته

95 بازدید | 2 پست

سلام به همه خانمای گل هم وطن و هم زبونم.

راستش دلم خیلی گرفته، یه حرفایی تو دلمه که حتما میخوام باهاتون درمیون بذارم.

خانمای عزیز، دوستای گل... بعضی وقتا میام نی نی سایت و بعضی تاپیکها رو که میبینم تن و بدنم میلرزه، خیلی هاشون رو فقط عنوانش رو میبینم و حتی باز نمیکنم، بعضی رو هم واقعا کنجکاو میشم و میرم ببینم واقعا چه خبره آخه...

وقتی میبینم خانمهامون اینقدر باهوشن، اینقدر فهمیده ان، اکثرا باسواد و تحصیلکرده ان (به خدا اول باهوش و فهمیده رو گفتم، چون میدونم تحصیلات همه چیز نیست)، از تعجب شاخ درمیارم وقتی میبینم بزرگترین دغدغه زندگیشون خواهر شوهر و مادر شوهره، وحشت میکنم وقتی میبینم از همسرشون کتک میخورن، شاخ در میارم وقتی میبینم خودشون رو جنس دوم میبینن و همیشه منتظرن از طرف شوهر بهشون توجهی بشه...

دلم میسوزه وقتی میبینم طرف تو دوران عقده و یه عده بهش میگن اجازت دست پدرته اون یکی میگه اختیارت دست شوهرته.‌.. بابا به خدا ما خانمها آدمیم و اختیار خودمون رو داریم. تو رو خدا اجازه ندید کسی این اختیار رو ازتون بگیره، من قبول دارم مردسالاری این ادبیات رو به ما دیکته و تحمیل کرده ولی باااااید از یه جا تیشه به ریشه این ادبیات بزنیم. خانمای دوست داشتنی، شما صاحب اختیار خودتونید و اجازه ندید قوانین مردسالارانه حق و حقوق شما رو پایمال کنه، ما خانما خودمون باید به داد خودمون برسیم.

خیلی حرف دارم ولی فعلا همین اندازه هم آرومم کرد.

شاید یه وقت دیگه بازم باهاتون از این درد دلا بکنم.

امیدوارم همیشه شاد و پاینده باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.