2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عکس مانتومو بزارم

433 بازدید | 15 پست

بچه ها من امروز این مانتو رو خریدم

سایزم ۳۶هست

38پوشیدم کمی گشاد شد برام

۳۶خریدم اونم قشنگ چسبان هست

راهی هست کمی فقط نیم سانت گشادش کنم‌‌ به نظرتون؟؟؟؟ رنگ آبیشو خریدم

الان تنخوریشم میزارم براتون تو تنم خیلی قشنگه و از مدلش خوشم اومده ولی کمی چسبان هست بالاتنش میخوام نیم سانت گشاد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گل من۳۸ میگرفتی تنگ میکردی....الان لباسای گشاد خیلی ترند شدن حتی پالتوهام خیلی گشادن مخصوصا پالتوهای پوست ولی درزای مانتو رو ببین اگه جادوخت داشته باشه از هر طرف میشه چند میل باز کرد

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

اونی رو که یکم بزرگتره رو ببر تنگش کن خیلی بهتره که

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

شاید بلد نبوده تنگ کنه بعدم مدلی که تنگ بشه بد میشه فرمش بهم میریزه قطعا وقتی گشاد بشه هم بد میشه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
اره نظر منم همین،بود،فقط ترسیدم

بنظر من ۳۸ بگیری بهتره البته اگه بتونی بری عوضش کنی چون تو الگو فقط یکی دوسانت فرق دارن چسبون باشه خودت معذبی ولی گشاد باشه حداقلش اینه که میشه جایی بپوشیش و راحت باشی

سلام گلم.نگران نباش بده خیاط حتما کمی جاداره و برات بازش میکنه....در کل مانتوت فوق العاذه قشنگ و خوشرنگ

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
سلام گلم.نگران نباش بده خیاط حتما کمی جاداره و برات بازش میکنه....در کل مانتوت فوق العاذه قشنگ و خوش ...

مرسی خانمی

قیمتشم خیلی عالی بود 

چشممو،گرفت اونجا رفتم،پرو کردم منتها گفتم تنم،لباسم کمی کلفته حتما،واسه،اونه الان اومدم با تاپ پدشیدم،ردم چندان،فرقی نکرد حالا میخوام برم،یا یه،سایز بزرگترشو،بگیرم یا اینکه اینو بدم چند سانتی گشاد،کنن.

به،نظرت چه رنگ شالی باهاش ست میشه و کفش