2777
2789
عنوان

لجبازی کودک زیر دوسال

171 بازدید | 18 پست

دوستان من یک دختر بیست. و یکماهه دارم یک دختر چهار ماهه 

دختر بزرگم یکم لجبازی میکنه منم خیلی باهاش راه میام توی همه کمدها رو بهم میزنه خونه رو تا جایی که بتونه بهم میریزه به غذا خوردن و چیزهای دیگه گیر نمیدم ولی بهر حال بیشتر از خاله و عمه و بابا بهش بکن نکن میگم مثلا هر بار که عوض میکنم با جیغ و گریه و دست و پا زدنه براش شعر میخونم با عروسک انگشتی حرف میزنم بازی بازی میکنم اما هر بار لجبازی لجبازی...  اخیرا دیگه کمتر طرف من میاد از بین خاله و عمه و مادربزرگ و بابا و فامیل دور آخرین انتخابش منم نگرانم که منو دوست نداره یا من کاری کردم از خودم روندمش اگر کسی تجربه داره بهم بگه ممنون میشم 

دختر منم همینه فکر کنم اقتضا سنشونه...اول باباش مامانم و بابام بعد زن داداشم بعد من تو جمع اینطوریه بعد تو تنهایی ها همش بهم میگه عمه از قول بچه داداشم خخخح منم میگم بگو مامان دوباره میگه مامان بعد عمه  

خدایا مرسی عشقمو آفریدی 😍😍😍دخترم عشق دردونه😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بچه ها تو این سن بخصوص سر عوض کردن پوشک لجبازی میکنن از اطرافیان بخواهید موقع لجبازی کردنش تحویلش نگیرن لوسش نکنن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دختر منم همینه فکر کنم اقتضا سنشونه...اول باباش مامانم و بابام بعد زن داداشم بعد من تو جمع اینطوریه ...

جدااا یعنی ناراحت نباشم؟؟  برام مهم نیست که طرف دیگران یعنی عمه و خاله بره نگرانی من از اینه که براش کم نگذارم که جذب دیگران بشه 

حتما به کوچیک بیشتر توجه میکنی این حسودی میکن

نه حتی قبل تولد کوچیکه همینطور بود البته یکم حسودی میکنه منم درحدی که بچه شیر بخوره و عوض بشه که باید بهش رسیدگی کنم تازه این وقتها هم همش با دختر بزرگم حرف میزنم یا با کوچیکه بغلش میکنم و دنبالبازی میکنم ولی امشب دیگه بریدم فکر میکنم یه جور جبهه گرفته نسبت به من 

عزیزم منم دختر کوچیکم 23 ماهشه. هر ماه یه مدل لجبازی دارن بچه ها. خب کم کم حس استقلال طلبی رو تجربه میکنن. دختر منم الان جیغ وداد میکنه نمیزاره پوشکش کنم.یا مثلا هر لباسی که خودش دوس داره حتما باید اونو بپوشه. و خیلی چیزای دیگه. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
همه بچه ها تو این سن بخصوص سر عوض کردن پوشک لجبازی میکنن از اطرافیان بخواهید موقع لجبازی کردنش تحویل ...

پس غیر عادی نیست؟؟  از هر چهار پنج بار در روز که عوض میشه شاید یکبار مثل بچه آدم میخوابه منم اول بازی بازی میکنم شعر میخونم آخرش دیگه به زور متوسل میشم حس میکنم اعصابم دیگه داره ضعیف میشه اولا خیلی صبورتر بودم 

پس غیر عادی نیست؟؟  از هر چهار پنج بار در روز که عوض میشه شاید یکبار مثل بچه آدم میخوابه منم او ...

حق داری کاملا شما که تازه بچه کوچیکم داری همه بچه ها همینن نگران نباش

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اخ اخ مثل این جوجه موش منه تا تمام موهای منو سفید نکنه ولکن نیست 

تازه کلی هم سرم دادو بیداد میکنه.کلی هم حرفای قلمبه سلمبه میزنه. حالا برا شما خوبه شیر نمیخوره. بخدا یه سره می‌چسبه بهم جفتشون باید بیرون باشن. جاشم خودش تعیین میکنه گاهی رو مبل گاهی رو تخت گاهی جلوی مهمون! 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
تازه کلی هم سرم دادو بیداد میکنه.کلی هم حرفای قلمبه سلمبه میزنه. حالا برا شما خوبه شیر نمیخوره. بخدا ...

الهیییی 

مرسی که شما هم گفتنی یکم آروم شدم عذاب وجدان داشتم که بچه حتما اذیت شده که با من لجباری میکنه حالا از فردا میخوام ببرمش پارک شاید یکم بداخلاقیش کمتر بشه 

سلام خانم دکتر مهسا ساداتی عالیه

دخترم شس ساله من، مشکل اضطراب داشت با وجود اینکه سه سال  من درگیر این مشکل بودم ، یکی از دوستام خانم دکتر ساداتی رو بهم معرفی کرد  و خدا رو شکر دخترم بعد از چند جلسه مشاوره و تست و در نهایت بازی درمانی توسط خانم دکتر  ، اضطراب دخترم کامل کنترل شد.و العال خدا رو شکر خیلی بهتره.

شماره کلینیک در شهر آرا ۸۸۲۶۷۰۴۰ ، ۸۸۲۶۷۰۶۸ و شماره ایشون ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است.