2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم

589 بازدید | 38 پست

خسته ام از دست شوهرم... اینکه همیشه بی توجهه محبت نمیکنه باهام حرف نمیزنه اصلا نمیدونه چی میخوام چی دوس دارم به چی احتیاج دارم... حس میکنم اصلا دوستم نداره! 

دیروز تولدم بود شامو خودم درس کردم کیکم خریدم رفتیم خونه داییم. شوهرم ۵۰۰ داد که باهاش پالتو و پوتین بخرم که پارسالم نخریدن بود برام. اسمشم گذاشت کادوی تولد.... حتی با زبون و چند بار ازش گل خواستم گفت حال ندارم و نمیتونم نمیتونم و. ‌. ‌. 

تو خونه اصلا بهم توجه نمیکنه فقط برای رابطه جلو میاد تو رابطه هم بفکر خودشه و اصلا فکرم نیست. ‌‌حتی اذیتم میکنه

خیلی دلم گرفته خیلی زیاد اکثر وقتا هم تو گوشی تو اینستاگرامه یا ازم ایراد میگیره یا میگه خونه تمیز نیست و... 

اینم بگم شوهرم خیلی کینه ای هستش از کوچک ترین حرف و کارم کینه به دل میگیره و به بدترین شکل عوضشو درمیاره :(

خیلی حالم بده دلم گریه میخواد دلم یه بغل و شونه و محبت مردونه میخواد ناز کشیدن میخواد

من ۲۰ سالم اونم ۳۳... 

فقط تو خونه کم حرفه با دوستاش؟ یا فامیلاش زیاد کم حرف نیست

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

تا حدی مثل خودش باش . بهترین راه واسه رام کردن مردا بی محلیه😊😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به خودش نمیگی

بعدم مردا معمولا تو بیان احساس ضعیفن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

والا منم همینطور 

نمیدونم چی بگم

ولی سهی کن بهش محبت کنی ..ن ازون وجه ک فکر میکنیا..خودت لوس کن.زنای عشوه گر و لوند تو زندگیشون موفقترن

برای خودت وقت بزار .باشگاه ورزش ....غصه نخور

شوهر منم هنینه حسرت ب دل موندم یه بار دعوامون شد نازمو بکشه بهم محبت کنه متم دیگه مثل خودشم 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

همش همین تفاوت سنیه لعنتیه..ک ن اون تورودرک میکنه ن شما.منم همی مشکلودارم دق شدم دیگ ولی دیدم فایده نداره بیخیالش شدم.

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..