2777
2789
عنوان

راه های فهمیدن جنسیت جنین.مامان های بارداربیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 9026 بازدید | 44 پست

ربطی نداره ب این چیزا من خودم الان باردارم ۵ماهمه تا ۳ماهگی میگفتن پسره فقط مادرشوهرم میگ لب بالایین کلفت شده دختره اخر ان تی ک رفتم گف دختره ک قربونش برم الهی ک عاشق دختر بودم

حالتامم اگ صب زود بیدارمیشدم ناشتا ی کم حالت تهوع داشتم تا ۱۲.۱ باز حالت تهوع شدید .شبا بد شام داغون سردرد عجیب عطسه های الکی ک الانم روزی ۲.بارر عطسه میزنم.جفت قدامی وزن افتضاح کم کردم دماغم ازالان گنده یکمم زشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من كوچيك ترا هم دارن مامان ميشن!اما پس چرا به من گير ميدن كه زود مامان شدي؟؟؟؟😫😫😫😫😫😫😫😫😫

من 35 سالمه تازه حامله شدم خواهرم توقع داشت چون اون نشده منم نشم.. بهم میگه من شوکه شدم که چه زود کارای ivf تو کردی.. جالبه تازه من هم مثل خودش مشکل داشتیم باز میگهذصبر کن 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
از روی شکم پیداست شکم.گرد دختر شکم پهن پسر

برعکس اینه اتفاقا دختر پهن میشه پسر مثل توپ گرد میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مبارکه عزیز دلم.ان شالله ب راحتی این ۹ ماه رو تموم کنی و نی نی خوشکلت رو تو آغوش بگیری😍😘😍😘😍

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
من 35 سالمه تازه حامله شدم خواهرم توقع داشت چون اون نشده منم نشم.. بهم میگه من شوکه شدم که چه زود کا ...

بعضي خواهرا چقدر رو مخن...خب هركي زندگي خودشو داره.به كسي چه

اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.

با زنجیر امتحان کن. من انجام دادم درست بود. یه زنجیر بی حرکت بگیر رو نبضت ب تعداد بچه هات میچرخه. گرد چرخید دختره رفت و برگشت پسر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست