2777
2789
عنوان

خانماسرآشپز وهنرمند کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
بچه ها رشت نیس مرغ نزاریم ؟من خودم قرمه سبزیام عالی میشه اما میگم ی وقت ناراحت نشن مرغ  نزاشتم

از نظر من که ایرادی نداره،البته بستگی به عرف خانوادتون داره،مثلا تو خانواده پدرم حتما میگن باید مرغ تو غذا ها باشه ولی من خودم اعتقادی ندارم و هر چی که خودم دوست داشته باشم درست می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خودمم به همین فکر کردم چون خیلی پیش غذا ودسر دارم

نه به نظرم حتما یه غذای برنجی باشه

حالا نه که چند مدل باشه مثلا یا مرغ یا ماهی یا قرمه یکیش حتما باید باشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

دلمه با فلفل دلمه رنگی خیلی شیکه تو سفره 

ته چین قالبی

بورک مرغ و اسفناج

قیمه نثار هم خوشگل و خوشمزه س

زرشک پلو مرغ با دورچین هویج و جعفری و سیب زمینی سرخ شده و کلم بروکلی بخارپز و... 

فسنجون هم غذای مجلسی ایه

باقالی پلو با ماهیچه زعفرونی هم عالی و خوش خوراکه

انواع سالاد مث سالاد اسفناج و انار و گردو

سالاد کلم و هویج و سالاد فصل 

پیش غذا هم آش دوغ , یا سوپ جو, یا سوپ قارچ و شیر

...

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

جوجه سیخی ماهیتابه ای قورمه سبزی سوپ 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌