وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
من هیچکدوووووم طبیعی ک کلا میترسیدم و میترسم و سزارین ک خودم سزارین شدم و دهنم اسفالت شد، باز شدن بخیه و عفونت شدید و الان بعد 7ماه درد و اذیت،. کلا خدا لعنتم کنه اسم بچه و زایمان بیارم
طبیعی ، با آموزش هایی که رایگان میذارن تو بیمارستان آدم میتونه آمادگی لازم و کافی برای زایمان طبیعی پیدا کنه و با ریسک و عوارض کمتری بچه به دنیا بیاره ، چرا الکی سزارین بشم با این همه عوارضی که داره ؟!! مگه از جونم سیر شدم ، مگه در حالت مجبوری به ناچار سزارین بشم
طبیعی... هم شکم بعدش زود جمع میشه، خون کثیف داخل شکم کامل تخلیه میشه... بچه های طبیعی باهوش تر از سزارین هستن بخاطر فشاری ک ب سرشون میاد(اینو دکتر میگفت)... ی برش کوچولو خورون خیلی بهتر از هفته لایه برشه... آدم زودتر سر پا میشه و ......
من تجربه هر دو رو دارم دختر اولم طبيعي بود و دومي رو هم طبيعي ميخاستم كه نشد و سزارين اورژانسي شدم اول حتي تو اتاق عمل گريه ميكردم و ميگفتم طبيعي ميخام اما بعد عمل به اين نتيجه رسيدم سزارين خيلي بهتر و اگر زمان به عقب بر ميگشت اولي رو هم سزارين ميكردم------