2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های خانواده همسرمون بگیم (نمیشه همه بد باشن که)

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست

خانواده شوهرم خیلی ماهن

در طول هفته هرچی بخرن سهم منو کنار میزارن وقتی میرم اونجا بهم میدن میگن داری میری باخودت ببر این سهمیه توئه.

اصلا نمیزارن تو خونشون کار کنم.

قربون صدقه ورد زبونشونه 

ازنظرمالی هوامونو خیلی دارن.

اگه یه شب خواهرشوهرم بره اونجا من نرم غذایی ک برای اون درست کردنو برای منم دفعه بعدی درست میکنن اصلا فرق نمیزارن

زندگی تورا داشتن است❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه بخوام خوبیاشونو بگم یه دفتر میشه  فقط اینکه مادر شوهرم ماهه ۳تا خواهر شوهر گل دارم که ...

تو دقیقا منی منم با یکی از جاری هام خیلی جورم من حتی با همسرم حرفم بشه خانوادش همه پشت منو میگیرین

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

مادرشوهر و خواهرشوهرم هرچیزی بخرن بدونن منم میخوام واسم میخرن یا زنگ میزنن واست بخریم؟ البته پولشو میگیرن ازمون ولی برای من کارشون خیلی بزرگه. پاش بیافته از من و خانواده م تعریف میکنه کاش دو سه مورد اخلاق بد رو هم نداشت

من خیلی به این موضوع فک کردم بدیا وخوبیاشونومیزارم کنارهم،ولی یجوری رفتارکردن ازاول که همیشه فک میکنم پشت رفتارای خوبشونم یه توطئه هست،مثلن مادرشوهرم وقتی حامله بودم هرروزشام دعوتمون میکردخونشون،نمیزاشتن هیچ کاری انجام بدم،اسباب کشی داشتیم اومدن تمام کارای خونه روانجام دادن،یکبارفرشامونوبردن شستن ولی متاسفانه روززایمان یکارایی کردن که به این نتیجه رسیدم تمام خوبیاشون حیله بوده

تو دقیقا منی منم با یکی از جاری هام خیلی جورم من حتی با همسرم حرفم بشه خانوادش همه پشت منو میگیرین

خدا حفظشون کنه برات 

دقیقا منم همین طورم هر وقت حرفم بشه پناهم خانواده همسرمه 

دیشب کمی از دستش ناراحت بودم خواهر شوهرم متوجه شد جوری پشتم در اوند که همسرم جلوی همشون ازم عذرخواهی کرد😂

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

پدرشوهرم خونه داره دادن ب ما نشستیم توش اما الکی میگن این خونه رو براتون رهن کردیم الانم همش منت میذارن که ما خونه دادیم و امسال باید خالی کنید و ... همش حرصمون میدن ، هر کار کوچیکی ک برامون انجام بدن کلی منت میذارن ، منم ترجیح میدم هیچ کاری برامون نکنن

mezoon.terme@ اینستاگرام منتظرتون هستم

بخوام از خوبی بگم 

واقعا خوبیایی داشتن ولی خب اینقدر الان مشکل داریم باهم که دیگه اونا تو چشمم نمیاد

نمی گم خیلی بدن ولی خب با شوهرم کنار نمیان و قهرن خیلی مهم نیست در کل

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...