2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های خانواده همسرمون بگیم (نمیشه همه بد باشن که)

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست
ب هیچ وجه خوب نیسن....اگ تو خوبی دیدی منم دیدم.....از نظر مالی الان تو منجلاب گیر کردیم اصلن پول نمی ...

وای چه آدمای هستن پدر و مادر اینقد بی عاطفه

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادرشوهرم واسطه ازدواجمون بود،ولی بعد عروسی همش دخالت داشت و مام کم تجربه دعوامون میشد .😯😯😯

خواهرشوهرکوچیکم ی خانمه ب تمام معناس،مهمونی باشیم کمکم بچه هارو نگه میداره،سر پسر کوچیکم باهام امد بیمارستان،همراهم بود،خیییلی خانمه.

برای پسرش مشکل پیش امده میشه برا سلامتیش ی صلوات بفرستید؟

من اگه بخوام خوبیاشونو بگم یه دفتر میشه 

فقط اینکه مادر شوهرم ماهه

۳تا خواهر شوهر گل دارم که یکیشون از بقیه بهتره و عین مامانم هوامو داره قربونش برم

۳تا برادر شوهر دارم که خیلی هوامو دارن ، من خودم برادر ندارم ولی الان ۳تا داداش گل دارم

پدر شوهرمم که ماهه

دوتا جاری دارم که خوبن ولی با یکیشون خیلی جورم 

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

بلاخره هرادمی هم خوبی داره هم بدی .ولی بعضی ها خوبیشون بیشتر ازبدیهاشون .پدرشوهرم خوب.اما مادرشوهرابروی منو چندبار برده جلو جمع نمیتونم ببخشمش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خانواده شوهرم خیلی خوبن به خدا پیش همه می گم. شش سال باهاشون یه جا بودم یه بار با هم بحث نکردیم. چند روز چند روز می رفتم خونه مامانم می موندم . هیچ وقت نمی گفتن کجا میرین  می یاین یه بار به خریدام ایراد نمی گرفتن یه بار نگفتن بیا کمکمون تو مهمونیاشون موقع شام می رفتم . همیشه دعا گوشون هستم.

مادر شوهرم هیچوقت غذا بدون ماها از گلوش پایین نمیره حتی معمولی ترین غذارو میگن ن مادرم نمیتونم بدون شما. بخورم. بعضیا به مادر بودنشون شک میشه

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤
وای چه آدمای هستن پدر و مادر اینقد بی عاطفه

خدا جوابشونو بده....بخدا منتظرم خدا جوابشونو بده....آبرومون رف 😢😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

یاد دیروز افتادم مادرشوهرم زنگ زد گفتش بیا پایین برامون فسنجون درس کن خواهرشوهر کوچیکم فقط فسنجون منو میپسنده کلا همشون عاشق دسپخت منن بعدش ک شوهرم از سر کار اومد براش تعریف کردم اصا چشاش ی برق خاصی زد خیلی خوشش اومد انگار ک پزمو بده پیش خودش🙂🙂🙂 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪