2777
2789
عنوان

می خوام گوشی بخرم؟...چی بخرم؟

526 بازدید | 19 پست
سلام من می خوام گوشی بخرم زیر یک تومن...چی پیشنهاد میدین شما؟...گوشیتون چیه؟...زاضی هستین؟
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه سایتی متونم عکس مدلای مختلفو ببینم تا یک تومن بیشتر نمی خوام هزینه کنم موبایل قبلیم سامسونگ بود راضی ام اتفاقا
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
من ۲_۳ ماهه گوشیمو گرفتم خدارو شکر خیلی خیلی راضیم ازش با شوهرم یک ماه تحقیق کردیم تا به این گوشی رسیدیم جی ال ایکس ایرانی مدل جی ۵ قیمتشم ۶۹۰، خداییش گوشبه خوبیه و من به همه پیشنهاد میکنم برادرم نوت. ۲ سامسونگ داره، گوشیه من دقیقا مثل اونه منتها نصفه قیمت ، چون ایرانیه پول گمرگ بهش تعلق نمیگیره من که کلی دارم باهاش حال میکنم، الانم با اون تو نتم
ﺘﺎً اللهم عجل لولیک الفرج
طبق تحقیقات من هوآوی جی ۷۰۰ هم خوبه فقط یه پلققی جی ۵ ایرانیه ازون بهتره من با هردوش کار کردم اما از مدل ایرانیه راضیترم فقط اگه خواستی ایرانیه رو بگیری مدل اسپایدرش رو نگیر کمی اشکالات داره اما جی ۵ هیچ اشکالی نداره
همیشه ابی اره باهات موافقم جی ال ایکس مدل لاسترش ایراداتی داشته مدل جی ۴ هم ایراداتی داشت مدل اسکای هم گاهی گیر میکرد مدل اسپایدرش دوربینش علکی میگه ۱۳ هست و سبز هم میشه به مرور اما مدل جی ۵ ایرادات بقیه رو روش لحاظ کردن و بی عیب شده بازم هرجور صلاحه منم همین ترسارو داشتم در مورد گوشیه ایرانی اما خدا وکیلی ازش راضیم ذی نفع شرکت جی ال ایکس هم نیستم خاطرت جمع باشه من یه کاربر معمولیم نسبت به قیمتش واقعا راضیم مدل مگا سامسونگ هم خوبه خییییلیی شبیه مال منه، خواهر شوهرم داره منتها گرونتره چون پول مارکشو میخوره من راهنمایی های لازم رو کردم که مدیون نباشم بازم هر چی خودت میلته بگیر