2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ٢ روز قبل iui زدم يعني ١٥ روز پيش ميشه بخاطر اون مثبت شده باشه

احتمالش كمه  حالا دكترت گفته حتما فردا بري ازمايش تاخير داشتي يانه

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
الهي عزيزم انشالله شما هم باردار ميشي حتما برات زيارت عاشورا ميخونم چون من أين ماه چله زيارت عاشورا ...

مورفولوژي همسرت چند بود

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
الهي عزيزم انشالله شما هم باردار ميشي حتما برات زيارت عاشورا ميخونم چون من أين ماه چله زيارت عاشورا ...

فدات بشم مرسی مورفولوژی نرمالش ۱%

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
من ٢٣ روزه پريود ميشدم كه الان ٢٥ أم هست ولي چون شياف ميزارم شايد بخاطر اون پريود نشدم

عزيزم صبر كن دو روز ديگه برو ازمايش