2777
2789
میشه بگید به شما چه داروهایی دادند؟ من تنبلی هم دارم شوعرمم یکم ضعیفه شما هم خودت مشکل داشتی؟

من خودم مشكل نداشتم بهم كلومفين و فرتيل ومن داد ٥ تا هم فولي خوب داشتم همسرم مورفولوژيش مشكل داشت اون رو هم چون تو اَي يؤ اي اسپرم رو شستشو ميدن قويش ميكنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالا نتيجه ميگيري استرس خودش عامل تشكيل نشدن جنين

انشاالله

هی میگم اینماه ول کردم استرس ندارم ولی غرق دراسترسم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
عزیزم من فکر کنم بارداری چون ماهی که دارو استفاده کنی پریود جلو میوفته بعد ۱۳ روز جواب قطعیه 

برا منم ای یوای کرده بودم با وجود کلی امپول ولی پریودم جلو افتاده بود آن شالله بارداری عزیزم

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

مبارکه عزیزم انشالله که سلامت بیاد بغلت اگه اشکالی نداره میتونی هزینه ش هم بگی و آدرس دکترت من مورفو ...

فدات عزيزم هزينش ٦٥٠ تومن دكتر هم مطبش رو به روي بيمارستان بقيعه الله تو ملاصدرا همسر منم موفولوژيش مشكل داره