بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونایی که یهویی قطع کردن ریزش شدید میگیرن ولی کسایی که مداوم استفاده کردن نتیجه گرفتن
من میخوام شروع کنم آره تاپیک رو خوندم گفتن نباید یهو قطع کنی هرچند من دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم ... شما چی عزیزم شما هم تو تاپیک بود ی چطوره موهات؟مو ریزه ها ضخیم میشن یا نه همون جور می مونه
منم استفاده کردم تو مدت استفاده خوب بود ولی وقتی ولش کردم باز مث قبل شد اینجوری ک معلومه باید تا آخر عمر ازش استفاده کنی منم حوصلم نگرفت ادامه بدم راستی ب ابروهامم میزدم ابروهام کامل پر شده بود ولی دیگه ادامه ندادم
منم استفاده کردم تو مدت استفاده خوب بود ولی وقتی ولش کردم باز مث قبل شد اینجوری ک معلومه باید تا آخر ...
خب اون مدت که استفاده کردین موهاتون در چه حد بهتر شد!؟پر تر شد ؟حجم گرفت؟چرا قطع کردین به چشم به ماسک موی طبیعی بهش نگاه کنین خب!کاش واسه من جواب بده تا عمر دارم ادامه میدم....فقط لطفا عزیزم جواب سوالم را بده
راستش پر نشد ولی انگار ساقه موهام ضخیمتر شده بود،آخه میدونی چرا ادامه ندادم باید هرروز یا ی روز درمیون بزنی حداقلم ۲ ساعت رو سرت باشه ن میتونی دراز بکشی ن روسری سرت کنی بعدشم ک میخوای بشوری چربه هی باید شامپو بزنی تا چربیش بره
منم به شدت موهام کم شده انقدری که چندتا تار بیشتر نمونده. بچه هاااا اعتماد به نفسمو شدیدا از دست داد ...
من از حموم میام فقط گریه میکنم منی که اونهمه مو داشتم دیگه چه آزمایشی مونده که ندادم چه مکمل و قرص خارجی که نخوردم خسته شدم هر عروسی میرفتم همه از موهام تعریف میکردن چیشد که به این روز افتادم کاش یه دکتر علتش رو بفهمه...حالا به پزشکای پوست و مو برنخوره اما علت ریزش موی منو سه تا پزشک نفهمیدن