سلام مامانا دخترمن ۸ماهشه دنیاکه اومد۵۲روزگی به اشتباه دکتر دررفتگی لگن براش تشخیص دادن بعد براش بریس بستیم ۴ماه خیلی گریه های بدی میکرد قبل اینکه بریس ببندیم بچم سرخ وکبودمیشد خودشوچنگ میزدهمه میگفتن که کولیک داره ولی نداشت خلاصه بریس بستیم بعداون بردیم سونوگفت خوب شده بعددوباره از۵ماهگی شروع به نشستن کرد غلت میزد فقط موقع نشستن پاشو دراز میکنه جمع نمیشه انگار عضلش خشک شده دکتربردیم تهران گفت دررفتگی نداشته ازاول حالاام ار ای نوشتن برااینکه پاش دردداره و به داخل جمع نمیشه الانم که وامیسه روی نوک پاوامیسته و خم نگهش میداره توروخدا بیاین کمک دیروز تاپیک های فلج مغزی خوندم داغون شدم توروقران کسی اینجوربوده بیادبگه
نمیدونم خیلی استرس دارم بخاطر پاش میگم نکنه درگیر اون شده😢اخه چن تامطلب خوندم نوشته بود پارو یکی یا ...
اخه اونی که فلج مغزیه و حتی یک پاش هم درگیره کلی علائم دیگه هم همراهش داره.صرف اینکه پاش خم نمیشه یا روی زمین نمیزاره که نشونه فلج مغزی نیس.شما میگی همه چیزش ب موقع بوده. احتمالا علتش همون بریسه که بستین .نگران نباش ب بچت شیر حرص نده.نفوس بد هم نزن.انشاللا که با خبرای خوش و با شادی از مطب دکتر برگردی
وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین... کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
داری اشتباه میکنی.من عکسای بچگی شوهرم را دیدم تو تمام عکسا رو نوک پاش وایستاده .برام جالب بود.مامانش گفت عادت داشت رو نوک پا وایسته بعدها خودش درست شد.شاید بچت عادتشه.یا دختر خواهرم یک پاش را زمین نمیذاشت.مثل اینکه خار پاشته داشته باشه و اذیت باشه،کف یکی از پاهاش را زمین نمیذاشت.خودش خود به خود بزرگتر که شد درست شد.الان دوقلوهای اون خواهرم یکیشون پاش کج بود.دکتر گفت تو شکم جا کم بوده بچه پاشو کج گذاشته.کج شده به مرور درست میشه نشد بیارید گچ بگیرم.الان دو ماهشونه درست شد.