2777
2789

دیروز به پسر ۹ ماه م آش دادم که توش اسفناجم بود الان از دیروز تا حالا دوبار استفراغ کرده نمیدونم چرا ؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید ممکنه از اسفناج باشه ؟؟

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوبار دادمش اما اسفناج نداشته میتریم از اون باشه مرسی که وقت گذاشتی گلم

خواهش میکنم 

اش منم ب پسرم میدم ولی نخودشو جدا میکنم با چندتا لوبیا له میکنن عدسشم کامل میدم پسرم ۱۰ ماهس

یکی دوبار دادمش اما اسفناج نداشته میتریم از اون باشه مرسی که وقت گذاشتی گلم

من ایران نیستم. اینجا غذاهایی که برای بچه زیر یکسال گفتن ممنوعه ایناست: اسفناج،؛نمک، عسل و شکر و شیر گاو به عنوان نوشیدنی (برای پخت فرنی ایرادی نداره)...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خواهش میکنم  اش منم ب پسرم میدم ولی نخودشو جدا میکنم با چندتا لوبیا له میکنن عدسشم کامل میدم پ ...

من خودمم دوبار لوبیا و نخودو میجوشونم آبشو عوض میکنم که نفخش بره لوبیا و نخودشم نمیدم

اسفناجم میریزی واسش ؟؟

[QUOTE=77070981]من ایران نیستم. اینجا غذاهایی که برای بچه زیر یکسال گفتن ممنوعه ایناست: اسفناج،؛نمک، عسل و شکر و شیر ...[/QUOTE

]فقط عسل ندادم بهش 

خدا مرگم بده 

اره نگران نباش احتمالا ب اسفناج حساسیت داشته.غیر از اسفناج چیز جدیدی تو این دو سه روز ندادی؟ بچه م ...

نه چیز جدید ندادمش 

الان که خوابید بیدار شد میدم بهش امیدوارم بختر شه 

مرسی از راهنمایی خانومب