2777
2789

خانومای باردار بیاید از بقیه درس بگیریم مثلا من شنیدم و البته خیلی در مورد بقیه به نتیجه رسیدم که غذاهایی که فشارو میاره پایین بچه رو زشت. سیاه و اخمو میکنه. شما هم اگه از چیزی نتیجه گرفتید بیاید بگید.

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد

مثلا قره قوروت -خیار - کلم - کاهو- گوجه بچه رو زشت میکنه و برعکس میوه های شیرین علی الخصوص سیب- گلابی- به بچه رو خوشرو و روشن میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن کندر ناشتا تا ۳ ماهگی بچه رو باهوش میکنه 

تخم شنبلیله موهاشو پرپشت و لخت میکنه 

عرق کاسنی هم بچه رو سفید میکنه هم باعث میشه زردی نگیره 

از صدای سخن عشق نشنیدی خوشتر                       یعنی تا حالا برات اس ام اس واریز نیومده؟؟؟؟  
مثلا قره قوروت -خیار - کلم - کاهو- گوجه بچه رو زشت میکنه و برعکس میوه های شیرین علی الخصوص سیب- گلاب ...

من ک از اینا زیاد میخورم😯

خدا بخیر کنه😂😂😂😂

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
این راسته که میگن تخم دوزرده چشم بچه رو آبی میکنه؟

نه دیگه.رنگ چشم ارثیه

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
من انار خیلی میخوردم بعد شنیدم سبزه میکنه بچه رو . دارم به جاش هی به میخورم جبران کنه . 😐😐😐

نمیدونم. هر کی یه چیزی میگه . میگن به تو ماه های اول خیلی موثره 

من ک از اینا زیاد میخورم😯 خدا بخیر کنه😂😂😂😂

منم خیلی خیار و قره قوروت میخورم. همیشه هم فشارم پایین و روی 10 هست. خدا بخیر کنه