2777
2789
عنوان

لباس نوزادی چه سایزی بخریم؟

13490 بازدید | 33 پست

بگذاریم ماه اخر بریم سونو و وزنو جثه نی نی معلوم شه؟

یا زودتر بخریم؟

چندتا سایز ۰

چندتا۱

چندتا ۲ لازمه؟

درسته ک میگن سایزا و قواره های خارجی و ایرانی متفاوته 

و سایز ا ایرانی میشه سایز ۲خارجی؟

نظرتون راجع به سرهمی نوزاد چیه؟

این همه ک تعریف میکنن واقعا راحتو کاربردیه؟

سخت نیست هی برا پوشک عوض کردن از تنش دربیاریم؟

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

سرهمیا از زیر دکمه میخورن  لازم نیس دربیاری ک

من دخترم 75 روزشه سایز صفر اندازشه هنوز .. ولی سایز یکم داره اندازش میشه .. ولی دوستم کلا سایز صفر اندازه بچش نشد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچولو بگیر. حتی نی نی که ۳ کیلو یا ۳ و نیم باشه هم خیلی کوچولوئه. بعضی لباسا هست که سایزشون تا ۵۰ سانت ه. اونا برای نوزاد مناسبه. بقیه ها گشاد میشه براش. ولی این لباس نوزادی ها رو نهایت یک ماه میتونه استفاده کنه. پس زیاد نگیر. اگر زایمانت تو زمستونه، حتما هم زیرپوش بگیر هم سرهمی. سرهمی عالیه، خیلی راحتتر از شلواره. بادی بگیر که دگمه میخوره زیر خشتک بسته میشه. اصلا بلوز و شلوار نگیر. لباس خوشگل و مهمونی و .. هم نگیر.

سرهمیا از زیر دکمه میخورن  لازم نیس دربیاری ک من دخترم 75 روزشه سایز صفر اندازشه هنوز .. ولی س ...

عزیزم وزن دخترت چقدر بود و چه مارکی خریدی؟

خیلی کوچولو بگیر. حتی نی نی که ۳ کیلو یا ۳ و نیم باشه هم خیلی کوچولوئه. بعضی لباسا هست که سایزشون تا ...

بچه ب نظر من تا ۵ ماهگی بهتره سرهمی و بادی بپوشه لباس مهمانی و پیرهن کوتاه و این حرفا بعد ۶ ماهگی

عزیزم وزن دخترت چقدر بود و چه مارکی خریدی؟

وزنش 3200 بود .. مارکشو نمدونم😂 چن دست خارجی بود یکی دو دستم ایرانی

دختر دوستم قدش بلند بود لباسا اندازش نمیشد ..فقط ب وزن نیستا

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
بچه ب نظر من تا ۵ ماهگی بهتره سرهمی و بادی بپوشه لباس مهمانی و پیرهن کوتاه و این حرفا بعد ۶ ماهگی

دقیقا. سرهمی که عالیه.  من به دخترم میپوشونم خودم کِیف میکنم نگاهش کنم. ولی هر وقت لباس مهمونی پوشیده گریه کرده و خسته شده. 

دقیقا. سرهمی که عالیه.  من به دخترم میپوشونم خودم کِیف میکنم نگاهش کنم. ولی هر وقت لباس مهمونی ...

منظورم سرهمی توی خونس

زشت ننیشه بچه توش؟

یعنی بلوز و شلوار نخرم واسش فقط سرهمی؟