2777
2789
عنوان

سیسمونی

331 بازدید | 48 پست

از اونجایی که سیسمونی رو سمت عروس میگیره فقط میخوام چیزای ضروری بگیرم به اندازه کافی تو جهیزیم تو خرج افتادن مامانمینا اگر بمن بود که نمیذاشتم اونا بخرن سیسمونی رو.حالا بگین چیا ضروریه؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

چندتا سایز بندی بگیر. سرویس کالسکه ایرانی بخر. سرویس بهداشتی فیروز بخر. لباس نخر. بعدا خودت بچه رو ببر بازار براش خرید کن. 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم مثل تو فک میکنم. دیگه گذشت اون زمون که سیسمونی میدادن جهزیه انچنانی میدادن. من که نمیزارم بابام یه هزاری خرج سیسمونی کنه.

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم مثل تو فک میکنم. دیگه گذشت اون زمون که سیسمونی میدادن جهزیه انچنانی میدادن. من که نمیزارم بابام ...

شوهرت قبول میکنه؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

من زیاد پیاده جایی نمیرم کالسکه نمیخرم 

روروئک برای ستون فقرات بچه مضره نمیخرم 

کریرم ازین ایرانیا میخرم 

بیشتر هزینه فقط برای تختو کدو ویترینه یا اونارو قیمت پایین بخر یا نخر یا فقط تخت نوزاد بخر 

من یه مقدار لباس خریده بودم یواش یواش الانم یکم میخوام خودم چیز میز بخرم 

فقط تختو کدو ویترین گرون میشه هرکاری میکنم ارزونتر پیدا نمیکنم 

اول ک لباس رو فقط ب اندازه سه چهار ماهگی بخر.بعدش اگه خواستن متناسب ب ماه و وزنش بگو بخرن.

کفش نخر

تخت و کمد تا یکی دوسالگی بی خوده.من خودم تخت چوبی در حد نو گرفتم 70 از سمساری

فقط کالسکه و روروئک و کریر و ست شانه و ناخنگیر و ست حمام و حوله.اسباب بازی.تشک.تاب.لباس.شیردوش دستی.ی شیشه شیر کوچیک برا کم و زیاد.با ی گهواره.من فقط همینا رو گرفتم

الانم متاسب با وزنش مامانم لباس و چیزایی ک لازم داره میخره

شوهرت قبول میکنه؟

معلومه که نمیکنه. ولی بهش گفتم حتی  اگه بچه ات لخت بمونه نمیزارم بابام چیزی براش بخره. الانم با کارت خودش چند دست لباس بچه خریدم حرفی نزده.

من زیاد پیاده جایی نمیرم کالسکه نمیخرم  روروئک برای ستون فقرات بچه مضره نمیخرم  کریرم از ...

منم کالسه و روروئک نمیگیرم کمدو خودم میگیرم تخت نمیخواد فعلا گهواره میگیرم تا بزرگ شه 

دشک و پتو...دو عدد لباس سایز صفر...سه عدد لباس سایز ۱..و سه عدد لباس سایز ...۲ و سه عدد لباس سایز ۳... چند عدد کلاه و جوراب ....چند دست اضافه شلوار بخر چون شلوار زیاد کثیف میشه .شیشه شیر یه عدد بزرگ یه عدد کوجیک ..ناخون چین نوازادی..شیر دوش..محافظ کهنه...پستونک..فلاکس کوچیکا که اب رو گرم نگه میداره واسه بیرون میخوای بری...پشه بند ..ساک بیمارستان..کیف حمل بار.. سرویس حوله...تشت و لگن  ..

منم کالسه و روروئک نمیگیرم کمدو خودم میگیرم تخت نمیخواد فعلا گهواره میگیرم تا بزرگ شه 

منم فقط مسخواستم ی تخت قابل تبدیل بگیرم و کمد نگیرم دیگه 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

من خونه ام یه خوابه است و الانم دست مستاجر خودم خونه بابام ساکنم. حالا اگه خدا بخواد قراره تا قبل عید بریم خونه خودمون. به مادر شوهرم میگم خونه یه خوابه سیسمونی کم میگیرم . بمن میگه تخت و کمد خودتو بفروش. خیلی زور داره. تخم یکی دیگه اسن خرجشو باید یکی دیگه بده. منطق من این سنت قبول نمیکنه و نمیزارم که پدرم چیزی خرج کنه

معلومه که نمیکنه. ولی بهش گفتم حتی  اگه بچه ات لخت بمونه نمیزارم بابام  ...

شوهر منم به زور راضیش کردم کمد بگیره 😐😐😐اخه بچه ماس دیگه تو این گرونی چرا اونا رو تو خرج بندازیم

عشق همه رو ایرانی بگیر 

لباس کم بگیر

تخت و سرویس چوب تو دیوار کارگاها گداشتن همه چی در میاد 2تومن به چه شیکی. 

عروسکای بزرگ پولیشی بخر از دیوار ارزونه ولی اتاق رو پر میکنه 

من خونه ام یه خوابه است و الانم دست مستاجر خودم خونه بابام ساکنم. حالا اگه خدا بخواد قراره تا قبل عی ...

چیزی نخر الان براش و زمانیکه ک خونه ی بزرگتر گرفتین برا اتاق بچه همه چی بخر 

الان کارت با ی. گهواره راه می افته

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌