2777
2789
عنوان

بيمه تكميلي زايمان

142 بازدید | 12 پست

كسي درباره ش اطلاعاتي داره؟؟؟ من بيمه تامين اجتماعي دارم بخوام انفرادي تكميلي بشم چطوره و دوره انتظارش چقدره و اينا

خدارو شكر صدهزار بار
منم میخوام بیمه تکمیلی بشم. از دی ماه شروع میشه. مدت انتظارش 6 ماه هست. باید هم خودت و هم طوهرت بیمه ...

كدوم بيمه هست و كدوم شهرين ؟ خب من الان تو دوماهم 

خدارو شكر صدهزار بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه تامین اجتماعی. شیرازم. مگه فقط برا زایمان نمیخوای؟ تا موقع زایمانت دوره انتظارش تموم شده

آره فقط زايمان ميخوام

خداكنه از مشهدم بشه اقدام كرد الان كه هرجا زنگ ميزنم ميگن ليست باز نداريم

خدارو شكر صدهزار بار
بیمه تامین اجتماعی. شیرازم. مگه فقط برا زایمان نمیخوای؟ تا موقع زایمانت دوره انتظارش تموم شده

حتما باید دی بشه تابیمه کنی؟ من الان سه ماهم پس قبول نمیکنن 6ماه کامل نشه

میتواند ک تورا سخت زمین گیر کند                       درد یک بغض که در بین گلو گیر کند
حتما باید دی بشه تابیمه کنی؟ من الان سه ماهم پس قبول نمیکنن 6ماه کامل نشه

بستگی به جایی که میخوای بیمت رو رد کنی داره. برا ما از اول دی شروع میشه. ولی دوره انتظارت 6 ماه هست. حساب کنین ببینین اگر تاریخ زایمانت بعد از 6 ماه میفته برو بیمه بشو وگرنه فایده ای نداره

نميدونم بخدا هنوز اول راهم

من میخوام سزارین کنم. بیمارستان خصوصی هزینش 5 و نیم میشه، بیمه تکمیلی یه مبلغیش رو برمیگردونه. البته اگر بیمارستان بهت نامه بده که باید حتما سزارین میشده وگرنه هیچی دستت رو نمیگیره. برا طبیعی هم زیاد هزینت نمیشه

بیمه الان که باردارین قبول میکنه ؟من بیمم تکمیلیه سیناست و5م برای زایمان میده باید قبلش اقدام میکردی

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا