2777
2789

سلام

خانومای محترم شما چقدر به پوست و موهاتون میرسید؟ "آیا کرم دور چشم استفاده میکنید؟ البته نظرم اینه هر کسی داخل تاپیک میاد و نظرشو اعلام میکنه بگه که پوستش خوبه یا نه؟ کرم شب و اینا چی... استفاده دارید؟ آیا اصلا از ماسک استفاده می کنید؟

موهاتون چطوره؟ 

من خودم موهام خیلی ناجوره... تا حالا چندبار تصمیم گرفتم ماسک مو استفاده کنم ولی نشده.. شاید  دوماهی یکبار حنا استفاده کنم....

پوستم هم کرم دور چشم گرفتم ولی اصلا مرتب استفاده نکردم... الان فقط ضدآفتاب استفاده می کنم...

شما یی که پوستاتون خیلی خوبه از برنامه رسیدگی به پوست و موهاتون بگید...

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

من اومدم یاد بگیرم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنام خدا هیچ کاری انجام نمیدم ولی پوست و موهام خوبن 😁

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
موهامو هفته ای یکبار روغن کرچک و نارگیل میزنم و تقریبا هر بار برم حمام سفیداب به صورتم میزنم

منم سفیداب استفاده می کنم

سلام

پوستم خوبه

موهام معمولی

پوست، روغن بنفشه و نارگیل

مو هم سیاهدونه یادم میره ولی یکی از دوستام که منظم زده میگه جلوی ریزش رو گرفته و پرپشت کرده

اهان، من وکس نمیکنم و بندم. نمیندازم ...صورتم رو. شیو میکنم چون موهام کمه و کلفت نمیشه ... حس میکنم همین باعث شده به پوستم کمتر اسیب برسه

سلام پوستم خوبه موهام معمولی پوست، روغن بنفشه و نارگیل مو هم سیاهدونه یادم میره ولی یکی از دوستا ...

منم روغن سیاهدانه گرفتم ولی یه مقداریش را ریختم توی شامپو و با اون سرم را میشورم...

سیاهدانه را که نمیشه به همه جای سر زد بعد از حموم... چربه هم برای کل موها مصرفش زیاد میشه و هم موهای آدم چرب میشه... من اوایل به جاهایی که چند تا تار سفید شده بود میزدم فقط

سلام پوستم خوبه موهام معمولی پوست، روغن بنفشه و نارگیل مو هم سیاهدونه یادم میره ولی یکی از دوستا ...

میگن بند اگر درست انداخته بشه یه ورزش هست برای پوست صورت... نمیدونم والا

من که موهای صورتم مثل چمن هست و متاسفانه پر رنگ. من بندانداز استفاده می کنم

صاف خدا رو شکر جوش و جای جوش ندارم...بله هر شب میزنم بنظرم روغن کنجد خیلی خوبه...

پوست من تقریبا شل هست خیلی نه ولی دوست دارم سفت تر باشه.. به نظرتون روغن کنجد خوبه؟

صاف خدا رو شکر جوش و جای جوش ندارم...بله هر شب میزنم بنظرم روغن کنجد خیلی خوبه...

عزیزم روغن کنجد خوراکی استفاده میکنی؟باعث تیرگی پوست نمیشه؟و اینکه شب تا صبح رو پوستت میمونه؟

واسه آرامشم دعا کنید.
عزیزم روغن کنجد خوراکی استفاده میکنی؟باعث تیرگی پوست نمیشه؟و اینکه شب تا صبح رو پوستت میمونه؟

نه از عطاری گرفتم خوراکی نیس..بوی ارده میده اتفاقا.آره شب نیزنم صبح میشورم ..اتفاقا چند نفر و سایت میگفتن پوستشون تیره شده..من یه ۴ماهی هست ک استفاده میکنم فعلا ک تیره نشده اتفاقا دستامم میزنم خیلی نرم ولطیف میشن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️