2777
2789
عنوان

خاهرم هفته دیگ عروسیشه ولی بیمارستانه براش دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 38 پست

من یه شب تا صبح از درد جون دادم رفتیم بیمارستان و دکتر بعد کلی بررسی در آخر گفت زمان تخمک گذاریتونه بخاطر اونه

البته من همیشه یه درد کوچیک موقع تخمک گذاری داشتم اما اون درد واقعا زیاد بود

ان شاءالله که خیره

🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این هفته همینجور بودم دل پیچه و درد شددددددید

ااما نه در این حد

کلی ازمایش گرفتم اخرش گفتن هیچیت نیس

نفخ شکمم زیاد بود دل درد داشتم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
منم این هفته همینجور بودم دل پیچه و درد شددددددید ااما نه در این حد کلی ازمایش گرفتم اخرش گفتن هیچ ...

داماد ما اینجوری شده بود دکترا سر در نمیاوردن چشه کل بیمارستانای تهرانو گشتیم اخر پدرم پاهای دامادمونو جمع کرد تو شکمش دامادمون دردش گرفت پدرم گفت ب دکتر عملش کن اپاندیسه دکتره میگفت نه معلوم نیست چیه اپاندیس نیست پدرم گفت اقا چکار داری هرچی شد پای من اخر عملش کردن اپاندیسش بود.دکترا حالیشون نیست ک 

حتما چاییده. نترسین. یه چای نبات بهش بدین. این دکترا حالیشون نیست ک

۷بار مورفین پشت سر هم زدن خوب نشده چای نبات خوبش میکنه؟مورفین خیلی قویه اون نتونسته خوبش کنه عمراااا چای نبات نمیتونه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

ینی سونو کردن بازم هیچی نبوده؟

شاید تخمدانشه.

البته من خودم پارسال یهویی ی دل دردهایی می امد سراغم ک از درد کمرم دولا میشد. سونو دادم.گفتن چیزی نی. بعدا دکتر گفت روده هاته و از استرس هستش. 

ان شالله همین امروز خاهرتون با حال خوب ترخیص میشه.

براش ۵ تا صلوات ب نیت ۵ تن میفرستم.😘😘😘

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خیلی درد داره حتی از درد دلش ب بدنشم‌سرایت میکنه ک شونه هاشم دردمگیره

خب شاید صفراشه.

و خدانکرده شایدم از قلبشه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
استارتر لطفا جواب سوالم رو بده اگه چیزیکه من فکر میکنم باشه خطرناکه

شمام فک میکنی مال قلبه؟