2777
2789

پسرم یه ماهشه.رفلاکس داره.شیر رو بالا نمیاره وقتی میخوره.فقط وقتی میخوابه میاد تو گلوش و حالت خفگی میده بهش.ملچ ملوچ و تف میکنه.چنددفه ای هم یکم از کنار لبش ریخته.شیر خودمو میخوره.وزن گیریش عالیه.زیر سرشو بلند میزارم.عارقش رو میگیرم.بعد شیر دادن یه رب عمودی نگهش میدارم.باز میخوابونمش همینه.. همش تو خواب ناله میکنه جیغ میزنه یهو.. دکتر بهش رانیتیدین داده یه هفتس میدم بهش هیچ تاثیری نداشته.دلم براش کبابه نه خودش خواب داره نه ما. میتونیم بخوابیم.رژیم غذایی رو هم خیلی مراعات میکنم.دیگه نمیدونم چکار کنم.سینه اش خس خس افتاده بخاطر رفلاکسش..توروخدا هرکی تجربه داره کاری کرده نی نیش خوب شده به منم بگه😢😢😢😢

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

زیر سر بلند گذاشتن کافی نیست

سطحی که بچه روش میخوابه زاویه(شیب) ۴۵ درجه داشته باشه

به مرور خوب میشه

فقط هواست بهش باشه که شیر میاره بالا ، از دهنش خارج بشه(خدای نکرده تو گلوش نپره)

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

پسر منم همینطوره...رفلاکس پنهان داره...علاوه بر رانیتیدین به پزشک گفتم از  پدی لاکت هم استفاده کنم گفت خوبه روزی پنج قطره...ناله ها کم میشه آرامش میگیره بچه...هیچ چاره ایی نداره فقط باید صبر کنی تا دوره اش تموم بشه...اوج رفلاکسشم تو چهار ماهگیه...زیر سرش بلندتر باشه بعد شیر خوردن یکم عمود نگهش دارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.