2777
2789
عنوان

ناکامی درعشق....😢😢

453 بازدید | 39 پست

سلام دوستان شبتون بخیر....توروخداسرزنش یاقضاوت نکنید فقط اگر کسی میتونه کمکم کنه

تاحالاکسی بوده که بایه آقایی ازشهری دیگه اشناشده باشه؟چطوری واسه خواستگاری اونو به خانوادتون معرفی کردین ؟توروخداااااا راهکاربدین من خیلی عشقمودوست دارم واقعا آدم خوبیه اما اون حالارفته وچشمام ازشدت گریه بادکرده😢😢

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

خوب اگه رفته چجوری میخوای به خانوادت واسه خواستگاری معرفی کنی؟ 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاد تو شهر خودتون وبگید همدیگرو بیرون دیدین

نمیشه آخه اون دانشجوی پرستاری مشهده وخونشونم مشهده وپولی نداره که بیاد😕😢

نمیشه آخه اون دانشجوی پرستاری مشهده وخونشونم مشهده وپولی نداره که بیاد😕😢

خواهر جون درسته الان از نظر احساسی درگیرشی ولی کمی فکر کن. پول نداره حتی بیاد ببینتت؟ پسرا اگه جدی باشن حتی شده کارگری می کنن پول جور می کنن‌. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
خوب اگه رفته چجوری میخوای به خانوادت واسه خواستگاری معرفی کنی؟ 

اون واسه این رفت چون من فرستادمش که بره اون باگریه رفت😢 حتی التماسم کرد 

اما من گفتم ممکنه نتونم دانشگاه قبول بشم وبیام مشهدکه توروبه خانوادم معرفی کنم وبه خاطرعذاب وجدانم گفتم برک

اون واسه این رفت چون من فرستادمش که بره اون باگریه رفت😢 حتی التماسم کرد  اما من گفتم ممکنه نت ...

خودت از نزدیک دیدیش اصلا؟ آخه اینکه حالا تو بیای قبول بشی بری اون شهر یکمی برنامش رویاییه. زندگی واقعی که اینجوری نیست. اگه خیلی همه جوره میشناسیش پس بهش وقت بده درسش رو بخونه تموم کنه بره سر کار بعد بیاد. 

خواهر جون درسته الان از نظر احساسی درگیرشی ولی کمی فکر کن. پول نداره حتی بیاد ببینتت؟ پسرا اگه جدی ب ...

آخه اون 23سالش بود و دانشجوی پرستاری بود و8صب تا8شب میرفت دانشگاه وقتی واسه کارکردن نداشت ماهی 200تومن باباش بهش میداد و فاصله مشهدتااینجایی که ماهستیم 15ساعته واگه میخواست بیادوبره کلی خرجش میشدوپولی نداشت وقتی هم واسه کارکردن نداشت 

شایدم عشق واقعا منوکورم کرده

خودت از نزدیک دیدیش اصلا؟ آخه اینکه حالا تو بیای قبول بشی بری اون شهر یکمی برنامش رویاییه. زندگی واق ...

منم گفتم صبرمیکنم تادرست تموم بشه وبری سرکار ومثلا بگیم واسه طرحت اومدی شهرما یامثلا یه فکردیگه اماگفت من نمیتونم تا4سال دیگه صبرکنم و واقعا عاشقتم بذاربیام خواستگاری که من گفتم نخیر چون توکارنداری ومنوازگرسنگی میکشی!!! خودم تاحالاازنزدیک ندیدمش

منم گفتم صبرمیکنم تادرست تموم بشه وبری سرکار ومثلا بگیم واسه طرحت اومدی شهرما یامثلا یه فکردیگه اماگ ...

آخ آخ قربونت برم اینکه میگی تا حالا ندیدیش زنگ خطره! تو این وانفسا نمیشه رو کسی که اصلا از نزدیک ندیدیش حساب باز کرد. وای تو رو خدا منطقی فکر کن. آدما می تونن صد تا چهره داشته باشن‌‌ سالها ممکنه با کسی از نزدیک در تماس باشی و خیلی چیزا رو نتونی در موردش کشف کنی. این آقا رو از نزدیک ندیدی اصلا. این قضیه جای نگرانی داره. 

چه عشقی عزیزم؟ از نزدیک ندیدیش. شاید اصلا از نزدیک ببینیش ازش خوشت نیاد. شاید بو گندو باشه. بد تیپ باشه. خسیس باشه. شاید دورغگو باشه. شاید .... اصلا اعتماد نکن. اگر خلاء عاطفی داری دنبال کسی باش که در دسترس باشه بتونه بهت چیزی رو میخوای بده. 

امسال اربعین با خانواده ای آشنا شدیم دختره کرمانی بود پسره مال شهرستان مهران 

فکرشو کن با این همه فاصله سه تا بچه هم داشتن و عاشق هم بودن میگفت دوری سخته ولی چون عاشقیم به چشم نمیاد زیاد 

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
آخ آخ قربونت برم اینکه میگی تا حالا ندیدیش زنگ خطره! تو این وانفسا نمیشه رو کسی که اصلا از نزدیک ندی ...

نمیدونم چرا اما بهش اعتمادکامل دارم !!! هیچ وقت ازش دروغی ندیدم اما اینکه هیچ وقت حاضرنمیشه بیادمنوببینه وپولوبهانه میکنه جای بحث داره اینکه دوسم داره رومطمئنم اما اینکه چرافقط من بایدتلاش کنم وبه خانوادم دروغ بگم عذابم میده من الان دارم واسه کنکورمیخونم وگفتم تموم تلاشمومیکنم که قبول بشم مشهد دوسال صبرکن بعداگه نشد 25سالته برو وازدواج کن دیرت نمیشه که!!!منم که سنی ندارم وتقریبا 20سالمه.گفت اونموقع اگه نشه من واقعا خودکشی میکنم وخودمونابودمیکنم!!!چون تواین دوسال بااحساساتم بازی میشه

نمیدونم چرا اما بهش اعتمادکامل دارم !!! هیچ وقت ازش دروغی ندیدم اما اینکه هیچ وقت حاضرنمیشه بیادمنوب ...

ببین خودت میگی "نمی دونم چرا بهش اعتماد دارم". من نمی خوام ذهنت رو نسبت به اون خراب کنم ولی پایه درستی هم برای اعتمادت نمی بینم. آدما رو فقط تو موقعیت واقعی، میشه شناخت. منم الان می تونم پشت گوشی ادعای خیلی چیزا بکنم. بعدشم شما نه خودش رو از نزدیک دیدی، نه خانواده شو میشناسی نه دوستاشو، از کجا میدونی دروغی نگفته؟ اصلا فرض هم کنیم این آقا راستگو و خیلی هم خوب، خودت رو داری از پا میندازی واسه کسی که پول یه بلیط قطاری چیزی نمی تونه جور کنه بیاد شما رو از نزدیک ببینه. با منطق من جور در نمیاد اصلا. 

تا حالا پولی چیزی هم ازت خواسته؟